Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Hello! I´m mentaly ill.
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMis see õige lahendus siis sellele elektriteemale TEIE arvates oleks?
Elektribörs on olukorras, kus tootmine ei kata tarbimist, mõtte kaotanud ning Eesti peaks süsteemist lahkuma ja keskenduma investeeringutele juhitavatesse tootmisvõimsustesse ja jaotusvõrku, ütles Vikerraadio hommikusaates Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor Alar Konist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustProfessorid arvavad nii:
Elektribörs on olukorras, kus tootmine ei kata tarbimist, mõtte kaotanud ning Eesti peaks süsteemist lahkuma ja keskenduma investeeringutele juhitavatesse tootmisvõimsustesse ja jaotusvõrku, ütles Vikerraadio hommikusaates Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor Alar Konist.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustHuvitav, kui raudidas saaks õhtusöögile minna eda ines etti või varro vooglaiuga, kumma ta valiks?
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
no sellise valiku puhul enamus ilmelt valiks varro
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmis moodi siis võrgu toimimist finantseerima hakatakse?
20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Olen antud härra arvamusega nõus ja toetan. Lisaksin sinna omaltpoolt veel elektri hinnast CO2 indulgentsi ja võrgutasu eemaldamise. Aga ma tahaks siiski siinsete tatipridside pakutavaid lahendusi kuulda. Puht huvipärast.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
mulle sobivad kõik lahendused, alates tuumaelektrijaamast kuni päikesepaneelide ja tuulikuteni. Tuumaelektrijaam saaks valmis mingi 10 aastaga. Mis me seniks teeme?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Logish, see suht käsi peseb kätt teema, sellepärast kesk on ka täiesti paanikas, sest nad pole enam peamine vaenlane.
Kurb lihtsalt, et sisulist poliitikat jääb ajas ainult vähemaks ja asendub mõttetu lahmimisega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
mulle sobivad kõik lahendused, alates tuumaelektrijaamast kuni päikesepaneelide ja tuulikuteni. Tuumaelektrijaam saaks valmis mingi 10 aastaga. Mis me seniks teeme?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
nende riikide puhul tekib ju küsimus, kas faarrait erineb selles vallas kuidagi teistest sealsetest poliitilistest jõududest. kõik ju Moskva luti otsas.
Harjutuseks võiks võrrelda Löuna-Euroopa, Pöhja-Aafrika ja Ladina-Ameerika right-left tegelaste sümpaatiat venemaa suhtes, see kuulub ainuisikuliselt sealsetele vasakpoolsetele.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Lainel faarrrait fetish. Kuna tal full bias selles osas, siis algpunkt on "ma pean leidma seoseid kremli ja paremäärmuslaste vahel" mitte "kremli äraostetud poliitikud-aktivistid ja muud kasulikud idioodid Euroopas olgu rait või left" vm sarnast. Lähtepunktina juba teatakse ette millised allikad välistad ja mis seoseid pead leidma ning seda nimetatakse top notch uurivaks ajakirjanduseks ja imestatakse miks osad viltu vaatavad. Fakt see et VF on vasakpoolseid poliitikuid, aktiviste ja muid asjapulki hulgim ära tinistanud, seda on the guardianis isegi kajastatud.
Harjutuseks võiks võrrelda Löuna-Euroopa, Pöhja-Aafrika ja Ladina-Ameerika right-left tegelaste sümpaatiat venemaa suhtes, see kuulub ainuisikuliselt sealsetele vasakpoolsetele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar