Tüüpiline vasak-marksisti ila ilma mingeid fakte esitamata, kantuna hirmust, et tuleb erakond kes teeb midagi mis tema valjatele meeldib või on kasulik. Mis riigistamine, mis sotsialistlikud toetused, mis startupid? Te ei suuda siin kambaga elektritulu probleemile lahendustki pakkuda aga teiste pakutud lahendusi olete tegijad mõnitama. Mis see õige lahendus siis sellele elektriteemale TEIE arvates oleks?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Professorid arvavad nii:
Elektribörs on olukorras, kus tootmine ei kata tarbimist, mõtte kaotanud ning Eesti peaks süsteemist lahkuma ja keskenduma investeeringutele juhitavatesse tootmisvõimsustesse ja jaotusvõrku, ütles Vikerraadio hommikusaates Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor Alar Konist.
YNWA!Kommentaar
-
Olen antud härra arvamusega nõus ja toetan. Lisaksin sinna omaltpoolt veel elektri hinnast CO2 indulgentsi ja võrgutasu eemaldamise. Aga ma tahaks siiski siinsete tatipridside pakutavaid lahendusi kuulda. Puht huvipärast.Professorid arvavad nii:
Elektribörs on olukorras, kus tootmine ei kata tarbimist, mõtte kaotanud ning Eesti peaks süsteemist lahkuma ja keskenduma investeeringutele juhitavatesse tootmisvõimsustesse ja jaotusvõrku, ütles Vikerraadio hommikusaates Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor Alar Konist.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
mulle sobivad kõik lahendused, alates tuumaelektrijaamast kuni päikesepaneelide ja tuulikuteni. Tuumaelektrijaam saaks valmis mingi 10 aastaga. Mis me seniks teeme?Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Sest keegi (rahvas) ei nõua paremaid, vaid mugavamaid lahendusi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Põlevkivi. Praeguse tarbimismahu juures jätkuks seda vähemalt 100 -jaks aastaks. Pole see 10 aastat probleem. Ja arvatavasti on 50 aasta pärast teadlased leiutanud uued ja paremad energiatootmis võimalused mis lõpetavad vajaduse nii tuuma kui ka põlevkivi energeetika järele.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Lainel faarrrait fetish. Kuna tal full bias selles osas, siis algpunkt on "ma pean leidma seoseid kremli ja paremäärmuslaste vahel" mitte "kremli äraostetud poliitikud-aktivistid ja muud kasulikud idioodid Euroopas olgu rait või left" vm sarnast. Lähtepunktina juba teatakse ette millised allikad välistad ja mis seoseid pead leidma ning seda nimetatakse top notch uurivaks ajakirjanduseks ja imestatakse miks osad viltu vaatavad. Fakt see et VF on vasakpoolseid poliitikuid, aktiviste ja muid asjapulki hulgim ära tinistanud, seda on the guardianis isegi kajastatud.
Harjutuseks võiks võrrelda Löuna-Euroopa, Pöhja-Aafrika ja Ladina-Ameerika right-left tegelaste sümpaatiat venemaa suhtes, see kuulub ainuisikuliselt sealsetele vasakpoolsetele.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Venemaale meeldivad absoluutselt kõik tegelased, kelle jutupunktid näevad ette olemasolevate demokraatlike riikide muutmise, sest ilmselgelt on see persekukkunud riik võimetu kuhugi arenema ja ainuke variant kuidagigi konkurentsis püsida on edukate riikide edulugude lõhkumine. Kas nad on jutu poolest vasakpoolsed või parempoolsed, pole vahet.
Lainel faarrrait fetish. Kuna tal full bias selles osas, siis algpunkt on "ma pean leidma seoseid kremli ja paremäärmuslaste vahel" mitte "kremli äraostetud poliitikud-aktivistid ja muud kasulikud idioodid Euroopas olgu rait või left" vm sarnast. Lähtepunktina juba teatakse ette millised allikad välistad ja mis seoseid pead leidma ning seda nimetatakse top notch uurivaks ajakirjanduseks ja imestatakse miks osad viltu vaatavad. Fakt see et VF on vasakpoolseid poliitikuid, aktiviste ja muid asjapulki hulgim ära tinistanud, seda on the guardianis isegi kajastatud.
Harjutuseks võiks võrrelda Löuna-Euroopa, Pöhja-Aafrika ja Ladina-Ameerika right-left tegelaste sümpaatiat venemaa suhtes, see kuulub ainuisikuliselt sealsetele vasakpoolsetele.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar