Tangi ja teiste punasümbolite probleem on tegelikult selles, et me pole ühiskonnana üheselt andnud selget hinnangut ja tõlgendust 2.maailmasõjas toimunule. Ja seda tuleb teha ülemaailmselt, et venelane saaks aru, et mitte ainult meie ei aja siin kiusu, vaid et kogu maailm tõlgendab seda NSVL-i rezhiimi verise okupatsioonina ja genotsiidina
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Me teame mölemad, et E200 esimees & co selle rahvaalgatuse taga ei olnud mis teil erakonnas sisemist tömblemist tekitas
Üldjoontes on erakonna liikmete seas üpris erineva taustaga inimesi, alates ekrest, lõpetades sotsidega, niiet eeldada, et kõik üksmeelel mingit suunda toetaks on liiga palju tahta. Kedagi teise arvamuse omamise pärast risti ei lööda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustDamn, kus mulle käib närvidele sõna "tangi".
Kommentaar
-
"Majandus- ja taristuminister Riina Sikkut lubab kõigile gaasi kodutarbijatele, et nad ei pea tuleva talve pärast muretsema – gaasipuuduse tõttu toad külmaks ei jää ja gaasi kõrget hinda aitab tasuda riik. Ettevõtetega on teine lugu. Nende rahaliseks toetamiseks valitsusel plaani ei ole."
Samas stiilis - siis ratsionaalne oleks ettevõtjatel enda putkad kinni panna ja töötuna arvele võtta.
Üks kõigi ja kõik ühe eest... ma arvan.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See et Tarand nati keefiriga liialdas ei tähenda, et ta purjus oli. Lihtsalt lõbus sell kes käib ekre miitingutel trollimas, ega ta sellepärast joo. Nüüd tehke solidaarsusest Tarandi vastu tiktokki joomavideosid, sest noh, ikka juhtub“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
kõigile Venemaa energiaekspordist sõltuvatele võiks pakkuda lahendust, kus iga euro eest, mis läheb Venemaale, peab samapalju eurosid minema ka Ukraina toetuseks. küll siis hakataks alternatiive otsima.
ja vene turistidele võiks seada tingimuse, et neil tuleb sotsmeedias avalikult näidata oma sõjavastasust, lisaks panna nad panustama Ukraina toetusfondi.Catalunya is not Spain!
- Likes 1
Kommentaar
-
Kui sõda saab läbi ja kõik uued süsteemid, lahendused tööle saavad, siis lähevad hinnad alla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui sõda saab läbi ja kõik uued süsteemid, lahendused tööle saavad, siis lähevad hinnad alla.
Kommentaar
-
VIDEO | Riias langes Võidu väljaku punamonumendi viimane tükk, 79-meetrine obelisk
Maarjamäel võiks eeskuju võtta
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar