Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Ega nad ise ei ilmutanud. Mingi jorss kaubamajas ilmutas, võib-olla tegi endale ka mõned koopiad. Sessuhtes iCloud, kuhu pääsemiseks peab ema konto parooli ära häkkima, tundub turvalisem.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
inimeste keskmist digihügieeni taset arvestades pole ilmtingimata vaja midagi häkkida. ma ei imestaks, kui tütre telefon oli ema pilvega seotud. selle kohta, kuidas pildid isani jõudsid, on info väga vastukäiv.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Tütre telefonis tema enda, veel hullem tema ema isiklikes piltides sobramine vist pole ka päris "pahaaimamatult sattus kätte".
Kommentaar
-
Arutasime naisega just, et kas meil lapsest paljaid pilte kuskil. Sirvisime ka kiirelt läbi, ei märganud, kuid ei välista, et a la mingid pildid olemas, kus laps näiteks vannis. Siinkohal räägime aga lapsest kes on hetkel 2 aastane. Ja see on minu enda laps ning see piir siin siiski konkreetne.
Juhe jookseb kokku veidi mõeldes, et mu enda kasuisa oleks mind paljana pildistanud ja juhe jookseb veel rohkem kokku mõeldes, et kui mul naisel peaks minust ühel hetkel villand saama, siis meil peatselt saabuvast tütrest hakkab mingi kutt paljaid pilte tegema. Ema veel takkaotsa kiitmas, et "kõik minu teadmisel ja jumala ok" ja üleüldse ma ise olin kunagi tema vastu xyz.
Kommentaar
-
inimeste keskmist digihügieeni taset arvestades pole ilmtingimata vaja midagi häkkida. ma ei imestaks, kui tütre telefon oli ema pilvega seotud. selle kohta, kuidas pildid isani jõudsid, on info väga vastukäiv. kui mees ise naise ja laste juurest teise naise juurde läks, siis miks ta oleks pidanud eksnaise ja tolle uue mehe vastu hiljem mingit erilist vimma tundma või neid hävitada tahtma?
Soovitan see läbi lugeda
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustInimpsühholoogia on veider asi. Pole oluline, mida sa teed. Oluline, et keegi teine ei teeks. Kui eksnaine sai endale hea elu, võis see vabalt endistr meest närvi ajada, ukhuse piha minna jne. Eriti olukorras, kus käib omavaheline sõda.
Soovitan see läbi lugeda
- Likes 1
Kommentaar
-
see on Mihkelsonide kaitsetaktika, mida ei saa 100% tõe pähe võtta. sama hästi võiks ju vastaspoole advokaati uskuda.
Advokaat vs kliiniline psühholoog.
Esimene esindab oma kliendi huve, teine ravib inimest. Need on ju ametiskaalade täiesti erinevates otstes. Ükski kliiniline psühholoog ei pane enda mainet küsimuse alla lennates avalikuse ette kedagi kellegi sunnil kaitsma.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Äh?
Advokaat vs kliiniline psühholoog.
Esimene esindab oma kliendi huve, teine ravib inimest. Need on ju ametiskaalade täiesti erinevates otstes. Ükski kliiniline psühholoog ei pane enda mainet küsimuse alla lennates avalikuse ette kedagi kellegi sunnil kaitsma.
Kommentaar
-
Teisel teemal, mis puudutab seda kliinilise psühholoogi teemat. Ma loen siinseid arvamusi ja ei suuda uskuda tbh.
Kui te arvate, et kliinilise psühholoogi roll on võtta ühepoolseid seisukohti patsiendi/kliendi osas, siis see eksimus on ikka sügav. Kliiniline psühholoog tegeleb konkreetse inimese aitamisega, mitte konkreetse inimese partnerite, kolleegide, sõprade hindamisega.
Kui teemaks on perevägivald, siis on ka õige protsess vastavate instantside teavitamine näiteks, mitte ühepoolsete juttude põhjal seisukoha kujundamine, otsuse tegemine, veel enam, selle avaldamine teistele (isegi kui klient, patsient on nõus).
Suhtlesin sellel teemal ka mõne antud isiku ametikaaslasega (üks on isegi kodust võtta) ning eranditult kõik nõustusid, et see ei ole korrektne. Ei avaldamine, ega ka protsessikirjeldus teraapia kontekstis.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKogu see teema on totaalne clusterfuck.
Postimehe poolest okei, kuna see teema oli üleval ja Mihkelsoni karjääri mõjutamas. Kirjutatud oli lugu so-so, aga see on väike detail.
Väidetavalt olla probleemseks eelkõige pildid, kus naine võtab tütart vannist välja ja käterätt kukub paaril kaadril ära. Sealt siis ka see intiimkehaosade teema. Mihkelsoni uue naise eksmehe uus naine käis ja rääkis, kuidas meediaväljaanded ei võta asja üles, kuid asja point oli eelkõige selles, et antud teema puhul ei saadud lõpuni aru, kas seal on reaalne teema või pigem on tegu kohtuvaidlusega hooldusõiguste osas. Maria Mägi muidugi ajab enda agendat.
Miks Mihkelson üldse neid pilte tegi? See on kerge dafuq? Mul on ka olnud suhteid, kus on olnud teisel poolel lapsed, aga see on ka tähendanud, et ma olen teadlikult igasugusest lapsekasvatusest hoidunud. Nemad üritasid pere mängida. Võibolla selles osas mõistetav, aga ikkagi.
Antud teema puhul on minu jaoks suurim küsimus Kait Sinisalu roll, keda ma isiklikult usaldan ja kui tema ütleb, et seal ei ole teemat, siis ma kipun ka sinnapoole kalduma.
Igatahes on see päris huvitav case-study, kuidas ajakirjandus käituma peaks. Kuidas peaks käituma õigusorganid, kui tegu on terava hooldusõiguse vaidlusega. Ja samamoodi lapsevanema uue kaaslase roll pere kasvatamisel.
Ma saan siin teemas aru, miks osad inimesed raiuvad ühte, teised teist. Siiani on endalgi üsna huvitav mõtteharjutus, kui tegu oleks veidi nästima poliitikuga, kuidas siis osapooled muutuksid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar