Mul on perel ca 20 hektarit hooldatud, niidetud maad, kus on mingi 50 tuh eurine palkmaja, 4 tiiki, 1 hektariline järvik (kõik on ise tehtud), 2 väikest saunamaja, 100 aasta vanune külalistemaja, ait. Vanemate elutöö. Riik hindab kogu maad mingi paarkümmend tuhhi. Mu perel kulub sama summa 2-3 aasta hoolduse (mitte väärindamise) peale. What gives? Vanemad on 30 aastat panustanud, riik tuleb pakub 100 k või? Ma arvan reaalselt, et sellises olukorras mul paps pigem jääks sinna püssi ette kui võtaks vastu.
Ja see 20 hektarit oli enne mingi täiesti random võpsik, mis ise m2 m2 haaval maha võeti, saades 20hektarit. nüüd on org, järvikuga, pärandiga, elutööga.
Ja siis mingi retard pealinnast tuleb ütleb, et õu õu õu see maa siin keskmiselt 1000 eur hektar ja "üldsuse huvides" ning "venemaa vastu" loobu sellest paarikümpa eest. Lafma kotte, eksole?
Ja see 20 hektarit oli enne mingi täiesti random võpsik, mis ise m2 m2 haaval maha võeti, saades 20hektarit. nüüd on org, järvikuga, pärandiga, elutööga.
Ja siis mingi retard pealinnast tuleb ütleb, et õu õu õu see maa siin keskmiselt 1000 eur hektar ja "üldsuse huvides" ning "venemaa vastu" loobu sellest paarikümpa eest. Lafma kotte, eksole?
Kommentaar