Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSelle ERRi kompassiga võib vist suht kergelt sattuda esimeseks Elurikkuse erakond. Selline tulemus teadaolevalt päris mitmel inimesel, mõõdikuid rohkem ja vähem näppides.. ka minul endal.
Kommentaar
-
Eelarvamused ja emotsioonid mõjutavad reaalselt tehtavaid valikuid väga tugevasti. Neid inimesi, kes tahavad tugevat ja jõukat ühiskonda ning heal tasemel avalikke teenuseid, kuid sellegipoolest valimispäeval hääletavad Reformi, Isamaa, EKRE või mõne muu parempoolse partei poolt on päris palju.
Üldiselt kiidan ERR-i valimismootori juures võimalust küsimuse olulisust hinnata - tagab natuke nüansseerituma hindamise, kui muud analoogilised valmismootorid. Enda puhul tuli välja, et suurim ühisosa on rohelistega. Ei saa öelda, et väga mööda oleks läinud, kuid nende väikeparteidega on oht, et hääl läheb kompensatsioonimehhanismi kaudu üldse näiteks reformikatele, juhul kui valitud partei üle valimiskünnise ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustEelarvamused ja emotsioonid mõjutavad reaalselt tehtavaid valikuid väga tugevasti. Neid inimesi, kes tahavad tugevat ja jõukat ühiskonda ning heal tasemel avalikke teenuseid, kuid sellegipoolest valimispäeval hääletavad Reformi, Isamaa, EKRE või mõne muu parempoolse partei poolt on päris palju.
Üldiselt kiidan ERR-i valimismootori juures võimalust küsimuse olulisust hinnata - tagab natuke nüansseerituma hindamise, kui muud analoogilised valmismootorid. Enda puhul tuli välja, et suurim ühisosa on rohelistega. Ei saa öelda, et väga mööda oleks läinud, kuid nende väikeparteidega on oht, et hääl läheb kompensatsioonimehhanismi kaudu üldse näiteks reformikatele, juhul kui valitud partei üle valimiskünnise ei saa.
Ka mulle meeldis ERRi-i valimismootori juures võimalus lisada vastustele kaal ning hiljem vaadelda kattuvusi/erinevusi erinevate erakondadega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust+1
Ka mulle meeldis ERRi-i valimismootori juures võimalus lisada vastustele kaal ning hiljem vaadelda kattuvusi/erinevusi erinevate erakondadega.
Ühes osas panevad kõik kompassid muidugi samasse auku - kerge vasakpoolsus ja "liberaal-konservatiiv" skaala kohta võib öelda "keskel". Aga need valimised on jah sellised, et ei oska kohe üldse mingit valikut teha, viimasel ajal olen hakanud vist aga "vanale armule" vaikselt andestama, kedagi peab ju eelistama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustÜhes osas panevad kõik kompassid muidugi samasse auku - kerge vasakpoolsus ja "liberaal-konservatiiv" skaala kohta võib öelda "keskel". Aga need valimised on jah sellised, et ei oska kohe üldse mingit valikut teha, viimasel ajal olen hakanud vist aga "vanale armule" vaikselt andestama, kedagi peab ju eelistama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mul oli esimese protsent 76 ja viimasel 49. Kui kaalud välja lülitasin, siis "võitsid" sellest eelkõige ebasobivad parteid. Vahe võrreldes kaalutud tulemusega kahe viimaseks jäänud partei puhul 4 ja 5 protsenti väiksem. Sisuliselt moodustusid mul kaks gruppi. Sobivaimad neli parteid olid 5% sees, ülejäänud seltskond omakorda 7% sees.
Kommentaar
-
Mul oli päris mitu protsenti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar