Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ses suhtes tegi KE hea otsuse, et Kõlvart on kõige võimekam poliitik Eestis. Kindlasti aga tuleb temaga kaasa vene-kaart. Isiklikult näeks läbi tegevuste selle lahustumist, sest see juba ikka aitaks ka integratsioonile kaasa. Loota ju võib.
Kindlasti RE-ga eesotsas hakatakse vene-kaarti taguma ja mida lähemal valimistele vms, siis ka hirmutama nii, et Politico muutub taas usaldusväärseks ja üldse hakkab välismeedia juhuslikult rohem huvi tundma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKõlvart.
Kommentaar
-
Oi, lasti seal üksjagu. Väga lihtne ja turvaline on teha vene keelt kõnelevate inimeste eestseisja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
Lastiks ikka Yana Toom ja co, võimle selle kaitseliiidu vormiga kui palju tahad.
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustAbsurd. Kaja jookseb sinikollases vormis ringi ja paneb hullu.
On ka normaalseid inimesi, kes tulevad sugulastele külla. Tehke siis tähtajaline viibimine vms. Aga kui juba nii läheb, siis hakaku ka meie oma 5. kolonni siit minema saatma
Mis rahwas arvab, kas BSH rindade teema on Reformioravkonna PR meeskonna spinn, et aktuaalseid teemasid vahetada?
Kommentaar
-
Uudiseid Digi-Eesti eduloost. Lihtne ülesanne, jagada laiali suurusjärgus 1500-2000 küttekoldetoetust niinimetatud olümpia formaadis ebaõnnestus. Süsteem jooksis koormuse all kokku. Töö mille oleks ära teinud 2 tädi kaustikuga max kahe nädalaga. Väga tahaks teada projekti haldamise kogukulu maksumaksjale, sellest rääkimata, et põhimõtteliselt koheldakse küttekolde omanikke ebavõrdselt. Elu on näidanud, et kõige halvemas seisus just vanemate majade süsteemid, omanikuks bürokraatiakauged pensionärid, kelle digivõimekus sõltub, kas sugulaste hulgas on üldse mõni abivalmis noor ''häkker''.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttps://www.delfi.ee/artikkel/120232...onfiskeeritaks
Ausalt üks viimaseid Keskerakonna liikmeid, kellelt ma seda hetkel ootasin.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
See oli ikka päris naljakas:
Vaevalt oskas Isamaa võimuliitu kritiseerivat eelnõud esitades arvata, et koalitsioon ise selle poolt hääletab. Ometi nii juhtus.
„Riina Solman (Isamaa) andis mu kõrval soovituse, mis nuppu peaks vajutama. Mul algaja riigikogu liikmena see tekitas pisut segadust,“ vabandas end Anti Haugas (Reformierakond).
---
Kes ei viitsi vaadata/lugeda, siis lühidalt REF-is oli mingi segadus. Poole hääletuse ajal live seisu nähes saadi aru et pooled on vale nuppu vajutanud ja mindi paanikasse. Enam hääli muuta ei jõutud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar