Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • taku*
    d-day
    • Feb 2004
    • 9678

Algselt postitanud kasutaja Wingback poolt

Eriti Eestis, vihkajate maal.
    oleme vist tõesti maailmale pinnuks silmis.. äki peaks lätiga leivad ühte kappi panema?

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Ses suhtes tegi KE hea otsuse, et Kõlvart on kõige võimekam poliitik Eestis. Kindlasti aga tuleb temaga kaasa vene-kaart. Isiklikult näeks läbi tegevuste selle lahustumist, sest see juba ikka aitaks ka integratsioonile kaasa. Loota ju võib.
      Kindlasti RE-ga eesotsas hakatakse vene-kaarti taguma ja mida lähemal valimistele vms, siis ka hirmutama nii, et Politico muutub taas usaldusväärseks ja üldse hakkab välismeedia juhuslikult rohem huvi tundma.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Peeter I
        Eesti koondislane
        • Jul 2009
        • 3107

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
        Kõlvart.
        Lastiks ikka Yana Toom ja co, võimle selle kaitseliiidu vormiga kui palju tahad.

Kommentaar

• Daz Booob
          naughty by nature
          • Sep 2003
          • 11838

Oi, lasti seal üksjagu. Väga lihtne ja turvaline on teha vene keelt kõnelevate inimeste eestseisja.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• JuriM
            Eesti koondislane
            • Aug 2012
            • 11813

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt

Lastiks ikka Yana Toom ja co, võimle selle kaitseliiidu vormiga kui palju tahad.
            Mõlemal kandidaadil on lastiks palju erivaid inimesi - küsimus on see, kes neist päriselt kuhugi otsustavale positsioonile saavad ja kes jäävadki vaid kuhugi nimekirja lõppu.

Kommentaar

• Wingback
              Eesti koondislane
              • Aug 2001
              • 7969

Keskerakond on minu vaatest olnud kogu aeg vene(meelne) erakond. Lihtsalt nüüd on see ametlik. Kõlvart.
              YNWA!

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11838

Riik plaanib tuleva aasta suvest tõsta oluliselt saastetasusid, kuid andis tagasisidestamiseks aega vaid kaks päeva ehk 5. septembrist kuni 7. septembrini. Sektorite esindajad ootavad aga analüüsi ning tasumäärade tõstmise põhjendusi.

See kõik meenutab keskaega. Varsti ongi 15 minuti linn olemas.

Kommentaar

• JuriM
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2012
                  • 11813

Ausalt üks viimaseid Keskerakonna liikmeid, kellelt ma seda hetkel ootasin.

Kommentaar

• purgeenius
                    Amatöör
                    • Apr 2005
                    • 607

Absurd. Kaja jookseb sinikollases vormis ringi ja paneb hullu.
                    On ka normaalseid inimesi, kes tulevad sugulastele külla. Tehke siis tähtajaline viibimine vms. Aga kui juba nii läheb, siis hakaku ka meie oma 5. kolonni siit minema saatma

Kommentaar

• orbitaaljaam
                      Meeskonnaliige
                      • Apr 2004
                      • 10333

Hea lugu maksudest.

Kommentaar

• purgeenius
                        Amatöör
                        • Apr 2005
                        • 607

Algselt postitanud kasutaja purgeenius poolt
                        Absurd. Kaja jookseb sinikollases vormis ringi ja paneb hullu.
                        On ka normaalseid inimesi, kes tulevad sugulastele külla. Tehke siis tähtajaline viibimine vms. Aga kui juba nii läheb, siis hakaku ka meie oma 5. kolonni siit minema saatma
                        Minu viga. Tundub, et paljud teised piirnevad riigid teevad sama. Teeb veidi kibedaks lihtsalt, kui otsin intensiivselt Maximas mitte-vene tooteid, samas logistikud veavad oma "toorikuid" Piiterisse ja lõpetavad juba 1,5 aastat äri.

Mis rahwas arvab, kas BSH rindade teema on Reformioravkonna PR meeskonna spinn, et aktuaalseid teemasid vahetada?

Kommentaar

• vendetta
                          INSURRECTION
                          • Dec 2001
                          • 3143

Uudiseid Digi-Eesti eduloost. Lihtne ülesanne, jagada laiali suurusjärgus 1500-2000 küttekoldetoetust niinimetatud olümpia formaadis ebaõnnestus. Süsteem jooksis koormuse all kokku. Töö mille oleks ära teinud 2 tädi kaustikuga max kahe nädalaga. Väga tahaks teada projekti haldamise kogukulu maksumaksjale, sellest rääkimata, et põhimõtteliselt koheldakse küttekolde omanikke ebavõrdselt. Elu on näidanud, et kõige halvemas seisus just vanemate majade süsteemid, omanikuks bürokraatiakauged pensionärid, kelle digivõimekus sõltub, kas sugulaste hulgas on üldse mõni abivalmis noor ''häkker''.

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11838

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
                            https://www.delfi.ee/artikkel/120232...onfiskeeritaks

Ausalt üks viimaseid Keskerakonna liikmeid, kellelt ma seda hetkel ootasin.
                            Huvitav, mida Korobeinik arvaks sellest https://www.err.ee/1609103636/ajakir...vene-kodanikku ?

Kommentaar

• cannuman
                              fänn
                              • Jun 2004
                              • 15044

See oli ikka päris naljakas:

„Riina Solman (Isamaa) andis mu kõrval soovituse, mis nuppu peaks vajutama. Mul algaja riigikogu liikmena see tekitas pisut segadust,“ vabandas end Anti Haugas (Reformierakond).​

---

Kes ei viitsi vaadata/lugeda, siis lühidalt REF-is oli mingi segadus. Poole hääletuse ajal live seisu nähes saadi aru et pooled on vale nuppu vajutanud ja mindi paanikasse. Enam hääli muuta ei jõutud.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                                Meeskonnaliige
                                • Apr 2004
                                • 10333

Miks Keskerakondlased Isamaasse lähevad, mitte sotsidesse? Peaks ju maailmavaateliselt lähemad olema. Opositsioonis parem silma paista ja valitsust tümitada?

Kommentaar

Töötlen...