Ma siin ikka endamisi mõtlen ja kuulan neid poliitrumalaid, kes räägivad keski-reformi koalitsioonist. Kas keegi reaalselt ka usub, et Kallas ja Ratas ühise lauataga suudavad kokku leppida,et kumb saab peaministritooli?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa siin ikka endamisi mõtlen ja kuulan neid poliitrumalaid, kes räägivad keski-reformi koalitsioonist. Kas keegi reaalselt ka usub, et Kallas ja Ratas ühise lauataga suudavad kokku leppida,et kumb saab peaministritooli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa pidasin Reformi siis tõesti liiga ambitsioonikaks ja uhkeks erakonnaks, kes valitsusse ilma peaministri toolita ei lähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa pidasin Reformi siis tõesti liiga ambitsioonikaks ja uhkeks erakonnaks, kes valitsusse ilma peaministri toolita ei lähe.
Need aastad opositsioonis on olnud juba nii valus olemine oravatele, et nina enam nii sinisinises taevas ei hõljugi. Pealegi ei usu vist Kallas isegi kulla peale tulekut enam. Tülli pööramine poole protsessi pealt pole muidugi üldse võimatu."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustEmb-kumb partei valimised võidab, see ka peaministrikoha saab ja teisel pole midagi kobiseda. Kui kahekesi koalitsiooni teevad, siis suht kindlalt lähevad ministriportfellid pooleks. Kes täpselt mingi ministeeriumi saab, see on läbirääkimiste küsimus.
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusthttps://www.postimees.ee/6525480/gal...ud-vaikelennuk
Ühed tähelepanuhoorad kõik. Teised vahendid, sama valem.
Kommentaar
-
Asi on selles, et numbrid on erinevad, kuid valem on sama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAsi on selles, et numbrid on erinevad, kuid valem on sama.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustvarsti tulevad isesõitvad autod, mis arvatavasti vähendavad autode hulka liikluses.
samas tõsi, infra on meil kõvasti maas. ja maas nii teeehituselt kui ka raudtee poolest. pea kogu Euroopa teedevõrk on ehitatud enamjaolt eurorahadega, ma ei saa aru miks meil seda pole siiani tehtud.
ja noh 130 km/h kiirusega lõike meil vaevalt et tuleb, isegi mitte kiirtee vormis 2+2, rääkimata suurematest kiirustest, mida pole kusagil mujal Euroopas
Minge liikuge kuskil Lääne-Euroopas mööda mugavat 2+2 teed ning siis tulge sõitke siin Tallinn-Tartu maanteel ja mõelge uuesti, kas on tore siin kolonnis nikitseda ja enda närve kulutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar