Päevapoliitika on Liiklus 2. Lehekülgede kaupa autohullude jura.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui valimiste põhiküsimuseks saab üks 180 kilomeetrine maantee, siis on vist riik küll valmis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa kajakad oleks ka täiesti legit valimisteema. Kui minu teha oleks, siis ma saadaks nad hävitamisele. Kajacaust!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPäevapoliitika on Liiklus 2. Lehekülgede kaupa autohullude jura.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOle nüüd. Ma ei tea palju sa autoga Tallinnast välja või Tallinnasse liigud (olenevalt sellest, kus elad) või kas sa üldse autoga sõidad, aga riigi peamaantee ehitamine võimalikult ohutuks ja mugavaks peaks olema siiski riigi üks prioriteetidest. On selge, et riigil on palju muid tähtsaid küsimusi ja teemasid, aga korraliku infra väljaarendamine, eriti veel, kui tahetakse luua riigist kuvandit kui modernsest põhjamaast, e-riigist, Silcon Vallyest ja jumal teab veel millest, peaks olema tähtis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina olen jalakäija. Mind ei huvita teie kiirteed. Tehke kõnniteed jääst puhtaks, auväärt kandidaadid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa kajakad oleks ka täiesti legit valimisteema. Kui minu teha oleks, siis ma saadaks nad hävitamisele. Kajacaust!
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOle nüüd. Ma ei tea palju sa autoga Tallinnast välja või Tallinnasse liigud (olenevalt sellest, kus elad) või kas sa üldse autoga sõidad, aga riigi peamaantee ehitamine võimalikult ohutuks ja mugavaks peaks olema siiski riigi üks prioriteetidest. On selge, et riigil on palju muid tähtsaid küsimusi ja teemasid, aga korraliku infra väljaarendamine, eriti veel, kui tahetakse luua riigist kuvandit kui modernsest põhjamaast, e-riigist, Silcon Vallyest ja jumal teab veel millest, peaks olema tähtis.
Liiklussageduse graafikute alusel on nii Tallinn-Narva kui Tallinn-Pärnu selgelt üle, kusjuures Pärnu mnt liiklussagedus on neist kolmest nii suurim absoluutnumbri poolest kui ka suurima kasvuga.
PS: Istun praegu rongis teel Tartu poole. Väga mõnus on.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina olen jalakäija. Mind ei huvita teie kiirteed. Tehke kõnniteed jääst puhtaks, auväärt kandidaadid.
PS. Eraldi veel ''autopedede'' ja autohullude kaitseks. Võtke lahti mingi viimase 10 aasta statistika, palju on letaalseid õnnetusi, kus peamine tegur on ''autopede'' KW/hj üledoos. Kõik laialt levinud S'd, M'd ja muud keskmisest liisinguautost karmimad võimusenäitajad, lisame isegi kõik premiummaasturid, millel on keskmise liisinguautoga võrreldes KW korralikult üle normi, a la X, Q, ML ja rahvaporsche Cayenne. Kui palju neid juhtumeid on? Autopeded saavad üldiselt oma möödasäõitude ja asjadega hakkama...seda 2+2 on vaja eelkõige kõikvõimalike töökaubikute ja odavate peremahtuniversaalide omanikele, kellele tundub, et kuni rehv päris slikk ei ole pole mõtet raha raisata. Kahjuks paistavad siin negatiivselt silma ka paljud transpordifirmad oma veokitega, kas on juhid väga säästuvariant või sõidetakse sisuliselt slikiga talvistes oludes kuna otseselt ju ei pea eraldi talverehvi olema...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar