Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nüüd, kus Isamaa kinni pani selle eurovalimise, siis automaksu ei tule jah?
Jep, Reinsalu vist pidi olukorrast päästma.
Või oot, poliitikud ja nende lubadused
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Siis, kui paleepööre ei õnnestu liitub vast mõni veel.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Madisson minek oleks suur kaotus. Pigem võiks vanem Helme oma kodinad kokku pakkida ja pensile minna. Ajab mingit sousti juba ei-tea-mitmendat-korda suust välja. Eesti oma Joe Biden.
Madisson minek oleks suur kaotus. Pigem võiks vanem Helme oma kodinad kokku pakkida ja pensile minna. Ajab mingit sousti juba ei-tea-mitmendat-korda suust välja. Eesti oma Donald Trump.
Suht jõhker, et tegelased, kes tegelikult oleks võinud mõningate stiilimuudatustega täpselt sama poliitikat ajava erakonna ummikseisust välja vedada, visatakse lihtsalt välja. Suur organisatsioon taga, aga niiväga vaja seda ühe perekonna käes hoida ja asi täiesti põhja vedada.
Ma ei mäletagi, et mingi partei varem nii kiire enesetapu oleks teinud. Oh well ... was fun.
Res Publica
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Burn, EKRE, burn! Enjoyable to watch, aga nad ei ole ainsad kes lagunevad, Eesti200 on ka paljude valijate ootusele pettumust valmistanud. Nende löögirusikas osakaal koal'is on peaaegu olematu, aga siiski... Ajakirjanike mikrite ees ei ole ka piisavalt hästi hakkama saadud ja koduaias riidu jagub.
Normaalne perefirma. Miskipärast meenutab EJL`i. Mart ilmselt unistab veel, et temast saab Lukashenka vol 2. Reaalselt neid "valimised võltsiti, tegelikult terve Eesti armastab Helmeid!" vendi jääb järgi mingi 8%.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar