Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Beebi Yoda kõrval kahvatuvad kõik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sellega on see suur asi, et...

...alles mingist tasemest saab värvilise pildi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tunnen kaasa! :rip:Nöus, päris palju asju rääkis täppi aga mitte päris nii nagu sina kuulutad.
https://twitter.com/MSterling27/stat...41768526766081Kommentaar
-
-
Veidi kodust poliitikat ka sekka.
EKRE esimees Martin Helme esitab laupäeval erakonna volikogule kinnitamiseks uue keskkonnaministri kandidaadina oma praeguse nõuniku Rain Epleri.
Epler astus 30. oktoobril EKRE liikmeks. 2017. aasta kohalikel valimistel kandideeris ta Reformierakonna nimekirjas Võru vallas. Ta sai kaks häält ja valituks ei osutunud.
Nagu järjekordne näide sellest, kui lühike pink ekrel on. Huvitav, millised on ministriks saamise tingimused? 2/3 teenitud palgast kaabulotudele?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar