Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EOK presidendivalimised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Ma tahaks näha palju jalgpall EOKL-lt raha hakkab saama ,kui Ratas ninameheks saab ? Eriliselt kaval vend ( koolivend ) kui Rahumäe kool sai hiljuti 105. a. vanaks siis rääkis aktusel ,kui kõva meie kool ikka korvapllis on . Peale aktust kargasin ligi ja ütlesin ,et kuule Jüri siin koolis on ka jalgpalli mängitud ,kui sina veel lasteaias käisid . . Oli teine üpris üllatanud-ehmatanud näoga ja vabandas ( muidugi ,muidugi hea ,et sa seda mainisid .
    Jällegi küsin ,et keda toetab EJL ?
    Mida siis peaks üks istuv korvpalliliidu juht rõhutama? Pohlak vms oleks rääkinud jäähokist?
    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Tänases ETV foorumis kandidaatide debatt.

"Foorumi" suures spordidebatis kohtuvad Urmas Sõõrumaa, Jüri Ratas ja Tõnu Tõniste ning arvamuslauas lisavad oma kommentaari Madis Kallas ja Kristjan Port.

Kommentaar

eks näis mis juttu EJL valik - Ratas - räägib.
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
          Jüri Tamme näol lisandus ometi üks asjalik kandidaat.
          Tammele tõmmati korralikult vesi peale...

asespiiker ja Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas 50 toetushäält, turvaärimees ja EOK senise täitevkomitee liige Urmas Sõõrumaa 28 ning kahekordne purjetamise olümpiamedalist ja ettevõtja Tõnu Tõniste 19 häält.

EOK 121 liikmest soostus presidendiks soovijaile oma avalikku toetushäält andma 108.

Eelvoorus ei kogunud nõutud vähemalt 15 toetushäält ning pudenesid seega sõelalt Erki Nool, Jüri Tamm ja Hannes Võrno. Neist Jüri Tamm, vasaraheite kahekordne olümpiapronks ja maailmarekordimees, viimati neli aastat Ukraina Olümpiakomitee presidendi Sergei Bubka kantselei juht, on spordi juurde tulnud Pärnus.

Kas Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaadi lävendi ületamata jäämine oli teile suur üllatus ja pettumus?

Üllatus oli see mitmel põhjusel. Loomulikult teame kõik, kui ülepolitiseeritud on Eesti sport, aga lootsin, et spordirahvas suhtub kandidaadi ülesseadmisse kui soojendusse ja võimalusse suhelda kõigi inimestega, kes võtsid nõuks midagi paremaks muuta.

Kahjuks osutus eelmäng pooleldi sunniviisiliseks, umbes nagu virgutusvõimlemine nõukogude ajal. Paljudel EOK liikmetel puudus huvi kõigi sooviavaldajatega kohtuda. Kiirustati otsustamisega, sest kes ikka tahab rahandusministri manitsusi kuulata, kergem on kohe lojaalsust näidata.

Loodan, et kokkuleppemängud Eesti spordist ja spordipoliitikast kaovad, on ju EOK presidendivalimiste järgmine voor salajane ja see vähendab oluliselt valijatega manipuleerimist.

Pärnu ja Pärnumaa spordijuhtide otsuse üle võib uhkust tunda: neil jätkus jõudu iseendaks jääda. Tamme toetades toetati demokraatiat. Soovin edu 15. aprillil õigete otsuste tegemisel.

Kui pole saladus, kes teie kandideerimist toetasid ja kui palju hääli kokku tuli?

Mind toetasid Pärnu ja Pärnumaa ning Saaremaa spordiliidud, Eesti Olümpiaakadeemia ja kulturismi ning fitnessi alaliit. Kokku seega ainult viis. Päev enne kella kukkumist muutis oma otsust kuus EOK liiget ja kolm lubas oma hääle, kui see on mul 15s. Ma ei hakanud valetama ja nii jäin neist kolmest ilma.

Reede pärastlõunal kohtusin veel Kalevi spordiliidu juhtkonnaga eesotsas kindral Meelis Kiiliga. Ütlesin neile kohe, et teie ees on mees, kes 15 hääle piiri ei ületa, ja ma ei tulnud häält paluma, vaid Eesti spordi tulevikust rääkima.

Meil oli väga sisukas kohtumine ja loodan, et sama arvavad osalenud Kalevi aseesimees Henn Vallimäe, juhatuse liige Toomas Niinema ja tegevjuht Aleksander Tammert.

Kurb on, et mind ei toetanud ükski olümpiaspordiala liit ega olümpiasportlane. Otsisin toetust jaganud inimeste nimekirjast näiteks Jüri Jaansoni nime, ei leidnud.

Keda näeksite sõelale jäänud kolmest kõige meelsamini Eesti spordi tippjuhina, kas Jüri Ratast, Urmas Sõõrumaad või Tõnu Tõnistet? Miks?

Olen olümpialiikumise ja spordialaliitude autonoomia eest võitleja teadmises, et vastavasisulist ÜRO resolutsiooni peaks järgima ka Eesti.

Milliseid muudatusi vajab teie arvates Eesti sport?

Sport ei saa olla päästevest, millel triivida üle poliitiliste mõõnade. Samal ajal pole spordi depolitiseerimine võimalik, sest meil on vaja koostöös poliitikutega tekitada konstruktiivne ja läbipaistev tööõhkkond.

Eesti sport peab taastama usaldusväärsuse ja tõsiseltvõetavuse. Eesti sport vajab laiapinnalist ja sisulist arengukava.

Eesti sport vajab sisulist juhtimist valitsuse ja ministeeriumi tasandil, sest MTÜ nimega EOK ei suuda ega peagi suutma teha seda, mida on kohustatud tegema riik.

Näiteks initsieerima seadusemuudatusi, mis aitaksid spordivaldkonnas tegutsevaid organisatsioone ja inimesi; koordineerima ministeeriumide tegevusi spordi, spordihariduse ja liikumisharrastuse kontekstis.

Mõtlen kultuuriministeeriumi, sotsiaalministeeriumi, haridusministeeriumi, kaitseministeeriumi, justiitsministeeriumi oma alluvuses oleva politseiga ning loomulikult rahandusministeeriumi.

Eesti sport vajab tugevaid alaliite ja ühendusi. EOK vajab uut hea juhtimistava reeglitega vastavuses olevat põhikirja. Eesti spordirahvas vajab usu taastamist sellesse, et tegeleme õige asjaga, mis toob riigile, ühiskonnale ja kodanikele kasu. Väärikuse indeks sõltub meist endist.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Tänases ETV foorumis kandidaatide debatt.
            "Ma väga selgelt näen ja väga selgelt ütlen välja et väga selgelt on vaja selget plaani kuidas edasi minna."

Ei ole võimalik, lihtsalt ei ole võimalik. Vähemalt mitte mõistuspärases universumis, et selline kloun saab EOK presidendiks. Ma ei kujuta ette mida Pohlakule kokku lubati et ta oma allkirja sellise venna toetuseks andis.
            Või tõesti, 5 milli a le coq'i peale = pohlaku toetusallkirja vastu? Kõik muud oletused kipuvad vist rohkem sinna paranähtuste maailma.
            Seisan üksi mere ääres
            jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
              "Ma väga selgelt näen ja väga selgelt ütlen välja et väga selgelt on vaja selget plaani kuidas edasi minna."

Ei ole võimalik, lihtsalt ei ole võimalik. Vähemalt mitte mõistuspärases universumis, et selline kloun saab EOK presidendiks. Ma ei kujuta ette mida Pohlakule kokku lubati et ta oma allkirja sellise venna toetuseks andis.
              Või tõesti, 5 milli a le coq'i peale = pohlaku toetusallkirja vastu? Kõik muud oletused vist kipuvad rohkem sinna paranähtuste maailma.
              Kas see on tegelik lause või utreering?

Kommentaar

Miks see on asi? Miks on teledebattid (mitmuses), iga päev artiklid, meedia on pöördes kui keegi läheb full-Trump, who gives a shit?
                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Kas see on tegelik lause või utreering?
                  utreering küll, aga mõni paksema nahaga tüüp võibolla jaksab selle uuesti üle vaadata - minu meelest polnud korda kui see mees mikrofoni sai ja seda bullshitbingot väga selgelt välja ei öelnud
                  Ma ei jälgi muidugi valitsuse pressikonverentse ka, aga parteilise kantseliidi tase väga selgelt ületas minu vastuvõtuvõime nagu kuulaks ENSV aegset Arnold Rüütlit
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Tõniste nägi välja nagu äsja nurga taga nirgi käest pepusse saanud jänes. Ratas on aabitsa selgeks õppinud. Sõõrukas näeb välja nagu narkomaan...kes vähemalt omab mingit konkreetset visiooni ja oskab pohhuiismi piirajasse lasta.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

E.Ekspressi siseinfo vastas seekord tõele
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Märkused:

* reform kukkus rämedalt läbi ja nüüd ei tea keegi, mis saab Ratasest edasi.
                        * Sukles kartis Ratast ja töötas talle jubedalt vastu. Miks kartis? Ratas tahtis olla aktiivne juht, Sõõrumaa oleks Seli moodi tüüp, et toob raha, aga kogu sporti juhib endiselt Sukles.
                        * tenniseliit võib olla kurb, samamoodi võrkpalliliit, kuna Sõõrumaa on sinna sitaks raha pannud, aga nad toetasid Ratast. Kas Sõõrumaa teeb mingi kättemaksuaktsiooni? Kuna Seli tegi jalkaliidu vastu, kui Pohlak toetas seda Saaremaa kümnevõistlejat, kelle nimi mul hetkel ei meenu.

Kommentaar

Urmas siis, midagi värskendavalt teistsugust vähemalt, las lammutab ja ehitab.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                            Urmas siis, midagi värskendavalt teistsugust vähemalt, las lammutab ja ehitab.
                            Jaa, jaa...loe: Tõnise ja Sukles. Need muidugi lammutavad ja värskendavad.
                            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Just. Nüüd ei muutu midagi. Ratas oli küll poliitik, aga ta oleks ka reaalselt midagi muutnud. Aga nüüd on Alaver nõukogus? Nagu päriselt?

Kommentaar

kas see tähendab, et nüüd jääb raha spordis veel vähemaks, sest Sõõrumaa ei tohi enam sponsor olla? tekib sarnane konflikt, mis Seliga.

Kommentaar

Working...
                                X