Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EOK presidendivalimised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas El President Vaata postitust
    kas see tähendab, et nüüd jääb raha spordis veel vähemaks, sest Sõõrumaa ei tohi enam sponsor olla? tekib sarnane konflikt, mis Seliga.
    Erafirma vs riigifirma. Vaks vahet. Sõõrumaa lubas hulga raha sporti panustada.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
      Tal on vist imelik raha, sest tennisesse ja võrku pani, kuid need vist hääletasid konkurendi poolt
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

mõnu,

tenniseliitu pandud raha suurus on imo vaieldav (TERE keskuse case). Kas on olemas analüüs selle kohta?

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
          Uskumatu. Järjekordne jutupaunikust ärimees ehk EOK suudab astuda sama reha otsa. Loodan, et lekivad järjekordsed off-shore paberid, kust ta üles leitakse ja saatus sama kui Nelil.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tegelikult on lihtsalt kahju, sest sisuliselt vaevalt midagi muutub.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ei muutu midagi. Sukles ruulib.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Ei muutu midagi. Sukles ruulib.
                mõnu, nagu mu main gal melanie c kord laulis, siis:

When the world is darker than I can understand - ... - I turn to you, like a flower leaning toward the sun.

vasta mu küsimusele!

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                  mõnu, nagu mu main gal melanie c kord laulis, siis:

When the world is darker than I can understand - ... - I turn to you, like a flower leaning toward the sun.

vasta mu küsimusele!
                  Nahh, ma peaks selleks Sõõrukale helistama. Aga ma olen praegu puhkusel.

Sõõrukas, btw, on jube lahe klemm. Erinevalt Ratasest. Aga ma tõesti ei viitsi.

Kommentaar

Helistage ise, siin on number 5177179

Kommentaar

Helistage ise, siin on number 5177179
                      ma praegu ei helista. Öösel kell 2 kui joonud olen, siis.

Kommentaar

Nahh, ma peaks selleks Sõõrukale helistama. Aga ma olen praegu puhkusel.
                        Kutsikas. Sina, puhkad siis, kui meie seda ütleme.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mitme volitusega hr aparatšikTõnise täna hääletas? Mitmel neist volitustest oli ratase nimi? Mitu neist volitustest ka kastis Ratase nime kandsid (salajane hääletus)?
                          Nii mõnedki pildid on kõnekad
                          "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

pagana Kõlvart on ka nüüd EOK täitevkomiteesse sisse immutatud. tekib küsimus, mis meetodiga need hääled kokku aeti. ma pole küll suurem asi Ratase fänn, sest minu arust on tema saavutused korvpalliliidu eesotsas pisut ülepaisutatud (mullune Riia õlletelk ja veel midagi?), aga noh... kui ühe keskerakondlase lööd auti, tuleb uus ja hullem asemele. nagu eurovalimistel.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                              pagana Kõlvart on ka nüüd EOK täitevkomiteesse sisse immutatud. tekib küsimus, mis meetodiga need hääled kokku aeti. ma pole küll suurem asi Ratase fänn, sest minu arust on tema saavutused korvpalliliidu eesotsas pisut ülepaisutatud (mullune Riia õlletelk ja veel midagi?), aga noh... kui ühe keskerakondlase lööd auti, tuleb uus ja hullem asemele. nagu eurovalimistel.
                              Kossuliigades on kord majja löödud, varsti käivitub kolmas liiga, treenerite koolituses on astutud samm edasi, korralikud arengukavad, korvpalliliidu eelarve kolmekordistamine, noorteliigade süsteem jpt, on hakatud krralikult turustama kossu, delfi ülekanded. Last but not least- kossu meistriliigas oleks kohe kindlasti kaks meeskonda vähem kui ratas ei oleks neid meeskondi oma südameasjaks võtnud.
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                                Kossuliigades on kord majja löödud, varsti käivitub kolmas liiga, treenerite koolituses on astutud samm edasi, korralikud arengukavad, korvpalliliidu eelarve kolmekordistamine, noorteliigade süsteem jpt, on hakatud krralikult turustama kossu, delfi ülekanded. Last but not least- kossu meistriliigas oleks kohe kindlasti kaks meeskonda vähem kui ratas ei oleks neid meeskondi oma südameasjaks võtnud.
                                ok eks süsteemi ehitamine võtabki aega ja tulemused tulevad (loodetavasti) aastate pärast. selles mõttes siis hea, kui Ratas seal jätkata saab. meelsamini näeks teda ka EOK täitevkomitees, mitte kriminaalide kaklusklubi juhti, aga kõike korraga vist ei saa.

Kommentaar

Working...
                                X