Algselt postitas El President
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EOK presidendivalimised
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustErafirma vs riigifirma. Vaks vahet. Sõõrumaa lubas hulga raha sporti panustada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustErafirma vs riigifirma. Vaks vahet. Sõõrumaa lubas hulga raha sporti panustada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tegelikult on lihtsalt kahju, sest sisuliselt vaevalt midagi muutub.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi muutu midagi. Sukles ruulib.
When the world is darker than I can understand - ... - I turn to you, like a flower leaning toward the sun.
vasta mu küsimusele!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmõnu, nagu mu main gal melanie c kord laulis, siis:
When the world is darker than I can understand - ... - I turn to you, like a flower leaning toward the sun.
vasta mu küsimusele!
Sõõrukas, btw, on jube lahe klemm. Erinevalt Ratasest. Aga ma tõesti ei viitsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHelistage ise, siin on number 5177179
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNahh, ma peaks selleks Sõõrukale helistama. Aga ma olen praegu puhkusel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mitme volitusega hr aparatšikTõnise täna hääletas? Mitmel neist volitustest oli ratase nimi? Mitu neist volitustest ka kastis Ratase nime kandsid (salajane hääletus)?
Nii mõnedki pildid on kõnekad"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
pagana Kõlvart on ka nüüd EOK täitevkomiteesse sisse immutatud. tekib küsimus, mis meetodiga need hääled kokku aeti. ma pole küll suurem asi Ratase fänn, sest minu arust on tema saavutused korvpalliliidu eesotsas pisut ülepaisutatud (mullune Riia õlletelk ja veel midagi?), aga noh... kui ühe keskerakondlase lööd auti, tuleb uus ja hullem asemele. nagu eurovalimistel.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustpagana Kõlvart on ka nüüd EOK täitevkomiteesse sisse immutatud. tekib küsimus, mis meetodiga need hääled kokku aeti. ma pole küll suurem asi Ratase fänn, sest minu arust on tema saavutused korvpalliliidu eesotsas pisut ülepaisutatud (mullune Riia õlletelk ja veel midagi?), aga noh... kui ühe keskerakondlase lööd auti, tuleb uus ja hullem asemele. nagu eurovalimistel."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKossuliigades on kord majja löödud, varsti käivitub kolmas liiga, treenerite koolituses on astutud samm edasi, korralikud arengukavad, korvpalliliidu eelarve kolmekordistamine, noorteliigade süsteem jpt, on hakatud krralikult turustama kossu, delfi ülekanded. Last but not least- kossu meistriliigas oleks kohe kindlasti kaks meeskonda vähem kui ratas ei oleks neid meeskondi oma südameasjaks võtnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar