Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
ulme munchesest rääkides... Kuna hetkel väljamaal ja siin kõik jube kallis, siis olen iga päev ühest kebabikohast suu ilane lihtsalt mööda käinud. Täna mõtlesin, et pohh ja yolo. Liverpoolilt tuli ka eile free money ning premeeriks ennast.
Astun siis sisse, vaatan, et ohh, megakena kebabiwrapi pilt. pärast 19,90 väljakäimist ning koduteel nosima asudes vaatan, et no mida effi, kus on lihh. Pärast hunnikut salatit hakkavad mingi lihatükikesed paistma. Tunduvad teised küll maru kahtlased ja mittekebabilikud.
Jube imelik maitse ka, mitte üldse nagu ei ole liha. Jõuan siis koju ja guugeldan, et wtf see falafel siis on... Nali minu kulul.
Käi perse, on ikka jubedalt vaja toppida mingi suvaline pilt toote juurde. Maitse ei ole halb, aga no pettumus on lihtsalt epic mõõtmetes.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuna ma ei jõudnud hommikul väga süüa, siis ostsin turult kimbu (üsna suure rediseid) ja mingi pool kilo kurki. Testin, et millal kõht nii tühjaks läheb, et hakkan ka kebabist rääkima.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
An Australian academic has died and another Australian has been injured while descending from the summit of Mount Everest.
Dr Strydom and*Dr Gropel were passionate vegan campaigners and wanted to tackle Everest to challenge stereotypes about the diet.*
"It seems that*people have this warped idea of vegans being malnourished and weak," Dr*Strydom*said in March. "By climbing the seven summits we want to prove that vegans can do anything and more."
-------
"She was tired and energy was down, there was enough oxygen to supply for her to give energy continuing back around altitude of*7800 metres,"*he said.*
Kurb lugu.Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Proud to wear Claret & Blue!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Sain jälle midagi veganite kohta j´halvasti öeldud. Olen mees jälle.
Kommentaar