Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
-
-
Kuidas nad nad seda piima kahjulikust argumenteerivad, et lehmapiim on NO GO aga naise oma on GO GO. Või annavad veganiemmed kohe esimesest päevast "piimapulbritest" jooke lastele.
Kogu mu elu on valele rajatud...terve lapsepõlv räägiti, et piima peab jooma. Piim on väga kasulik. Tänks vanemad!!!!!!!!!Kommentaar
-
Keegi kuskil kirjutas et kui on sama liik siis on ok. Noh et kui sa lehmale tissi annad siis on see vale, aga lapsele võib.Kuidas nad nad seda piima kahjulikust argumenteerivad, et lehmapiim on NO GO aga naise oma on GO GO. Või annavad veganiemmed kohe esimesest päevast "piimapulbritest" jooke lastele.
Kogu mu elu on valele rajatud...terve lapsepõlv räägiti, et piima peab jooma. Piim on väga kasulik. Tänks vanemad!!!!!!!!!So self aware so full of shitKommentaar
-
Noh, lehmapiim on ette nähtud vasikale ehk see on ses mõttes loomulik. Aga inimesele ta mõeldud pole, mistõttu on see rõhumine. Emapiim on mõeldud lapsele ja seetõttu on see ok. Sama keiss on mõeldud spermaga, et kuna see on mõeldud naisele, siis on seda ok alla neelata.Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom