Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellest võiks saada uus EV president?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

oleks oodanud vähe paremat, ühiskonnas tuntumat, kandidaati. CV järgi tundub samuti karjerist. ühiskonnas enamusele tundmatu, kes siis peaks ühiskonda siduma hakkama, olema rahva president. imelik et muidugi ekrelased teda toetavad- äsjalahutanud. samas muidugi 4 lapse emana tundub neile ideaalsena.

samas jutt ja hoiakud tunduvad normaalsed olema. see, et naine presidendiks, on ka tervitatav, kuigi eks see nagu mingi kõrvalmaiguga tundu
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      oleks oodanud vähe paremat, ühiskonnas tuntumat, kandidaati. CV järgi tundub samuti karjerist. ühiskonnas enamusele tundmatu, kes siis peaks ühiskonda siduma hakkama, olema rahva president. imelik et muidugi ekrelased teda toetavad- äsjalahutanud. samas muidugi 4 lapse emana tundub neile ideaalsena.

samas jutt ja hoiakud tunduvad normaalsed olema. see, et naine presidendiks, on ka tervitatav, kuigi eks see nagu mingi kõrvalmaiguga tundu
      Kaljulaid on kindlasti parem variant kui ükskõik kes sellest eelmisest pundist. Seega väga tuus.

Eriti hea muidugi, et Kaljurand ei saanud.

Kommentaar

tra kari lolle mitte poliitikud. Vähe keevaverelisemas riigis rahvas näitaks neile alles mis nad väärt on. Meil pääsevad delfis ja soccernetis tehtud virtuaalsete näpuviibutustega. Jee

Kommentaar

AK-s käis jutt Kaljulaidist. Keegi ütles, et riigikogulane Terje Trei ei tea, kes Kaljulaid on! K.Hindrikus seepeale, et ta ei tea, kes Terje Trei on! Liiga hea!
          Loodetavasti on tore inimene ja suudab riiki väärikalt esindada. Muust on poogen!
          AILTON

Kommentaar

Ei jaga seisukohta et president peab nui neljaks Euroopas tuntud olema, Euroopale orienteeritud. Ja tundub et ka rahvas tegelikult ootab rohkem presidenti, kes oleks rohkem näoga rahva poole
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ma ei saa päris hästi sellest Kaljuranna heidist aru.

Aga jah, peab tunnistama, et pidin googeldama kui Kaljulaiu nime kuulsin. Piinlik. Vist. Samas, nimedepeale eriti sitt mälu. Ehk vabandab. Trei nime ei viitsi isegi guugeldada. Pohui.

Kommentaar

Ei jaga seisukohta et president peab nui neljaks Euroopas tuntud olema, Euroopale orienteeritud. Ja tundub et ka rahvas tegelikult ootab rohkem presidenti, kes oleks rohkem näoga rahva poole
                Ja mis tal takistab rahva poole näoga olla. Või sa ootasid kedagi Farmi-Gabrieli sarnast, et kõik ikka teaksid? Mulle tundub võimekas inimene ja fine by me.

Aga Kaljurand mulle ei meeldinud. Ja sellepärast, et tema taga olid Rosimannused. Kuidas on võimalik, et Autorollo skandaal ei ole poliitiline enesetapp?
                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Sain pmst dobroo homseks ehk siis tuleb minu tüviränt. Käi persse, kuradi Kutser.
                  Ma tunnen, et mind on petetud.

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                    Ma tunnen, et mind on petetud.
                    Jah, kaassaatejuht keeldus osa võtmast ja ma siis ei hakanud pushima ka

Kommentaar

Tegu on kõige kõrgema lennuga ametnikuga Eestis. Mitte ükski presidendikandidaat poleks selliseks võimeline. Lätis toodi ka Vaira Vike-Freiberga samasugune juhtum, et tundmatu inimene, aga pärast oli Läti kõige popim president.

Kommentaar

Loodetavasti pole ta peast ametnik.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Pole meest ka kelle peale riik raha peaks kulutama, et win olukord.

Kommentaar

Loodetavasti lööb Kitarovići naise üle.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kaljulaid on kindlasti tark ja tasakaalukas ja mängib välja "rahva ema" rolli suurepäraselt. Kuid ülearu särav, karismaatiline ta ei ole. Aga ikkagi parem kui Marina, et peab vist rahul olema.

PS! Kas omal ajal Kaljulaidu ei saadetud Kontrollikotta ka kompromisskandidaadina kui ei suudetud kokku leppida?

PPS! Raasuke seekord ei saanud riigile appi tulla, jah?
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Tegu on kõige kõrgema lennuga ametnikuga Eestis. Mitte ükski presidendikandidaat poleks selliseks võimeline. Lätis toodi ka Vaira Vike-Freiberga samasugune juhtum, et tundmatu inimene, aga pärast oli Läti kõige popim president.
                                Vike-Freibergiga võrdlus ei päde kohe üldse mitte.
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Working...
                                X