Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellest võiks saada uus EV president?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui inimesed raamides toimetaksid, siis oleksime siiani jetid.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      Kui inimesed raamides toimetaksid, siis oleksime siiani jetid.
      Millal inimesed jetid olid?
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Vot-vot, kuhu jääb seiklushimu, fantaasia Kõrge viis ja vägevus

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
          See on väljend, kui sa ei tea. Ehk sa ootad presidendilt midagi mis pole tema pädevuses.
          Väljend... päriselt või
          Presidendi pädevuses peaks ja võiks olla kasvõi sümboolselt näpuga näidata ja kedagi vajadusel korrale kutsuda.
          Ilves oma puudustele vaatamata oli täitsa tubli, seda ainult esimesel ametiajal... teine läks aga korralikult metsa ja seda suuresti selle pärast nagu ta ka ise on tunnistanud, et pettus rahvas.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
            Esimene ametiaeg ehk veel kuidagi. Aga no Ilvese teine oli ikka selge fail.

vaene Tommiboy saab nii vasakult kui paremalt nii et tolmab,
            ka Lauristin toob teda uuele presidendile halvaks eeskujuks
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kaljulaid jättis eile väga sümpaatse mulje ja näitas, et tema tugevuseks võibki saada see, mis Ilvesel puudu jäi... ehk võime asju selgitada... minule ta meeldib.

Kommentaar

Algselt postitas Pints Vaata postitust
                Kaljulaid jättis eile väga sümpaatse mulje ja näitas, et tema tugevuseks võibki saada see, mis Ilvesel puudu jäi... ehk võime asju selgitada... minule ta meeldib.
                No võrreldes Ilvesega ongi tal lihtsam asju selgitada, kuna tema jaoks on eesti keel emakeeleks. Ilvese puhul tuli tema kõnesid ja intervjuusid vaadates alalõpmata pähe mõte, et no pagan, las ta räägib inglise keeles ja pange subtiitrid alla...

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  No võrreldes Ilvesega ongi tal lihtsam asju selgitada, kuna tema jaoks on eesti keel emakeeleks. Ilvese puhul tuli tema kõnesid ja intervjuusid vaadates alalõpmata pähe mõte, et no pagan, las ta räägib inglise keeles ja pange subtiitrid alla...
                  Ma pole kindel, kas asi oli selles. Pigem (võin ka eksida) tundub Kaljulaid olevat oluliselt suurema empaatiavõimega aga vara veel midagi arvata... ootame kuni ajakirjandus tema puhul miskit "skandaalset" avastab ja kuidas ta peale seda suudab toime tulla.

Kommentaar

Kaljulaid sai skippida kogu väitluste ja debattide faasi ja praktiliselt põrsana kotist ilmuda riigi etteotsa ja tagatipuks ei ole see üldse tema süü. Huumoririik, mis muud.

Kommentaar

Skipest skipper

Kommentaar

Ilvesel oli vähemalt kõne valmis, Kaljulaid ei oleks nagu üldse teadnud, et ta kõnepulti peab minema peale valimist.

Kommentaar

Algselt postitas uhuu Vaata postitust
                          Ilvesel oli vähemalt kõne valmis
                          Luges kenasti maha?

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                            Luges kenasti maha?
                            Ja siis? Inimene oli valmistunud... praegu käib mingi sisutu roboti pressikonverents. Pisut pettumust valmistav.

"I believe our relationship with neighbours is extremely good. It must continue." Mis vastus see on?

Kommentaar

oot, saan ma õigesti aru, et poliitiliselt keerukal riigi ehitamise ajal perse keeratud väidetavad 10 milli on ületamatu probleem, aga mingi suvalise roolijoodikus Keršti ühiskonnale reaalselt ohtlik käitumine on salongikõlbulik jah?

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                                oot, saan ma õigesti aru, et poliitiliselt keerukal riigi ehitamise ajal perse keeratud väidetavad 10 milli on ületamatu probleem, aga mingi suvalise roolijoodikus Keršti ühiskonnale reaalselt ohtlik käitumine on salongikõlbulik jah?
                                Ja sõitis peale kõige lubadeta ka!

Kommentaar

Working...
                                X