Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hommikud kujunevad sellised - ärkan.. rõve pohmell.. vaatan kella.. kell on 9 hommikul, proovin veel edasi magada, kuid ei õnnestu.. 2 tunni pärast proovin hakata püsti tõusma.. ei õnnestu.. 2 tunni pärast uuesti suudan sis kobida alla vee järele.. Vesi on tõesti elupäästja. söögist ei taha midagi kuulda.. veedan päeva vee seltsis. Tglt on see normaalne
Ei ole nagu kolm aastat täis olnud-joonud küll aga mitte ärakukkumiseni.Eile õhtul siis katkes see seeria ja peab ütlema ,et see pohmell on ikka siga rõve asi.Krt kus mul silmad valutasid ja oi oi kui s..ttt tunne. Ja siis ma läksin veel tööle - oi krt...
pole juba ammu tund mis asi see pohmakas on aga laup2eval oli hr.pohmaaks minuga igalpool kaasas ja ei taht isegi veel pyhap2eval mind maga j2tta,need on need synnip2evad mis kontrolli alt v2l;juvad
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
pole juba ammu tund mis asi see pohmakas on aga laup2eval oli hr.pohmaaks minuga igalpool kaasas ja ei taht isegi veel pyhap2eval mind maga j2tta,need on need synnip2evad mis kontrolli alt v2l;juvad
hea et üks aasta 365 päeva on mitte 14 päeva või veelgi vähem siis
kapp pole mul kunagi ringi jooksnud ja päkapikke ega viinakuradeid pole ka näinud aga ei ole üldse kerge olla.............magada tahaks praegu...........aga ei saa..........peab tööl olema
Kommentaar