Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õp Paun-vau
Mina tean teda kui õppelajuhatajat.Kui see tädi oma biograafiat kirjutaks,oleks seal kindlasti mitu lehekülge juttu kuidas ta koolipidudel \"lasnamäe kaakidega\" võitles:P
Polnud me mingid kaagid,me käisime pruute tantsutamas lihtsalt
nali naljaks, kuid nende tüüpide IQ laua taga kokku võiks vabalt olla numbriliselt kaks staadioniringi . samas ega kringilt süües ja mahla plastiktopsist juues ajule väga palju liiga ei saagi teha, nii et mõistus saab mühiseda.
Sekka ka mõned hilisemad tähelepanekud pohmaka suhtes.
Punaste silmadega jänese gin teeb hullu pohmakat, viin ja shampus ei saa kunagi käsikäes olla(tegelt selles olen ma selgusele jõudnud juba kümmekond aastat tagasi). Kuna mul on tavaliselt pohmakas otsesidemes keerava maoga, siis soovitan järgmine päev, kasvõi punnitades üks paks seljanka või mõni muu toekas kõhutäis pintslisse keerata. Ja suitsu tuleks ka vähem teha.
Vee joomise koha peal sa, vello, küll eksid. Alkohol \"kuivatab\" keha, ehk siis selle seedimiseks kulub rohkelt vedelikku. Mingi ilus valismaasõna oli kohe selle kohta. Hügroskoopne aine? Just vedelikupuudus on aga üks pohmaka põhjuseid. Seega - rohke vedeliku tarbimine tuleb ainult kasuks. Siiski, mõned joogid, nagu kohv, näiteks, on samamoodi kehast vedelikku väljaimevad ning seega pohmaka raviks või ennetuseks absoluutselt sobimatud.
Jookide segamini joomisel oli ka mingi konks juures. Nimelt seedivad gaseeritud joogid kiiremini kui mittegaseeritud, sellest aga sõltub pigem kui kiiresti purju jääda, mitte pohmaka tugevus.
lugesin üht vana postitust, kuid selles sisalduvad minoorsed ebatäpsused hakkasid ikkagi silma.
vee joomise kohalt on sul muidugi tuline õigus. tegelikult tuleb vett juu juba enne magamaminekut. hea, kui õnnestub juua umbes liiter or so. mina isiklikult üle poole tavaliselt ei vaevu.
kohv viib tõepoolest kehast vedeliku välja, kuid samas on kofeiinil ka veresooni laiendav toime. laienenud veresooned tähendavad aga jällegi väiksemat peavalu. niisiis tuleb kohvi siiski juua, kuid mitte väga palju. samuti tuleb sellest tingituna juua tiba rohkem vett.
minu teada sisaldavad ka pohmaravimid kofeiini. kel huvi, võib paki pealt lugeda.
minu kogemus ei kinnita ka jookide segamise halba mõju. pohmelus on ennekõike seotud joodud koguse ja manustatu puhtusega. kõige ohutum jook on muidugi viin. pudel viina on kindlasti väiksema krabula allikas, kui näiteks sama kogus rummi või selle alkoholisisalduse ekvivalendiks olev hunnik õlut (u 8 õlut [5kraadi] = poolik [40 kraadi]). et siis pohmelli aluseks on segu seast need joogid, mille valmistamismenetlus on tinginud kõrge halbade kemikaalide sisalduse. rumm näiteks sisaldab mingi hulga eeterlikke õlisid. absint kah.
minu halvimad kogemused ongi rummi, õlle ja absindiga. no ja siis veel üks kümmekond aastat vana lugu plekkpurgis \"avrora vodkaga\"..
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
tee mis sa tahad,aga kes ikka raju pohmelli(pean silmas tõeliselt sitta olo) tundnud,see teab,et õllega saab ja tuleb teda ravida-pole mõtet kannatada.sisaldab närvisüsteemile vajalikke b-vitamiine ja ei tee ülemäära tongi enam.kuidagi vaikselt hakkab parem ja tekitab söögiisu lõpuks...kui aga keegi on sappi roopind(siuke kollakas-rohekas vedelik,kui muud enam ei tule)siis see on vist küüll alkoholimürgituses olnud,kunagi vana tallinn ja sampus suutsid seda esile kutsuda,väga räige kleepekas.ja lõpetuseks veel üks lugu,kui kihnu saarel viina alla ja mingit külamehe koduõlle peale jõime,oli mitmel järgneval päeval tunne,et taganttulev happevihm ei jäägi järele.üldjoontes on talvised pohmakad masendavamad kui suvised värskes õhus välja elada!
21. jaanuar - Insenerivägede päev
8. veebruar - Vene teaduse päev
10. veebruar - Diplomaatilise töötaja päev
15. veebruar - Sõjalase - internatsionalisti päev
23 veebruar - Isamaa kaitsja päev
8. märts - Rahvusvaheline Naistepäev
13. märts - Geodeesia ja kartograafiatöötajate päev
20. märts - Kaubandustöötajate päev, Elamu - ja kommunaalmajanduse töötajate päev
23. märts - Ülemaailmne meteoroloogiapäev
27. märts - Sisevägede päev
3. aprill - Geoloogide päev
7. aprill - Rahvusvaheline fashismivangide vabastamise päev
10. aprill - Õhukaitse vägede päev
12. aprill - Kosmonautika päev
18. aprill - Rahvusvaheline ausammaste kaitse päev
26. aprill - Radiatsiooni ohvrite mälestuspäev
30. aprill - Tuletõrjujate päev
1. mai - Kevade ja Töö pidu
7. mai - Raadio ja sidetöötajate päev
9. mai - Võidupäev
28. mai - Piirivalvurite päev
29. mai - Keemikute päev
6. juuni - Pushkini päev
8. juuni - Sotsiaaltöötajate päev
12. juuni - Kergetööstustöötajate päev
19. juuni - Meditsiinitöötajate päev
25. juuni - Leiutaja- ja ratsionalisaatorite päev
3. juuli - Mere - ja jõelaevastikutöötajate päev
10. juuli - Kalurite päev
17. juuli - Metallurgide päev
31. juuli - Sõjamerelaevastiku päev
1. august - Tagalavägede päev
2. juuli - Õhudessantväelaste päev
6. august - Raudteevägede päev
7. juuli - Raudteelase päev
9. august - Kehakultuurlase päev
12. august - Sõjaõhujõudude päev
14. august - Ehitajate päev
28. august - Kaevurite päev
2. september - Kaardiväelase päev
4. september - Nafta - ja gaasitööstuse töötajate päev
11. september - Tankistide päev
25. september - Masinaehitaja päev
4. oktoober - Kosmosevägede päev
16. oktoober - Teedetööliste päev
25. oktoober - Tollitöötajate päev
30. oktoober - Autotransporditöötajate päev
10. november - Miilitsapäev
20. november - Raketi- ja suurtükiväelaste päev
17. detsember - Strateegiliste Raketivägede päev
20. detsember - Julgeolekutöötajate päev
22. detsember - Energeetikute päev
Nii, et TÄNA siis jälle võtame - ikkagi Strateegiliste Raketivägede päev.
Kommentaar