Algselt postitas smörgåsbord
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitusttra enam ma sinna laine baari ei lähe
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpervod. mu vanaema nimi on laine
Kommentaar
-
Algselt postitas Raidur Vaata postitustMu kadunud poeg!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustma ei saa pohmelli fenomenile pihta. mis see on? peavalu? iiveldus? päkapikud?
ehk mul pole kunagi järgmisel hommikul erilisi komplikatsioone olnud. ka siis, kui eelnenud ööpäevast suurt midagi ei mäleta.
Saad vanemaks, siis saad aru millest me räägime.
Mul ka 18 aastaselt polnud mingeid pohmelle. Mida vanemaks saan, seda hullemad on pohmellid. Asi on juba nii kaugele läinud, et ma kaalun väga tihti kas alkoholi kuritarvitamine suurtes kogustes ühe õhtu jooksul on hea mõte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaad vanemaks, siis saad aru millest me räägime. Mida vanemaks saan, seda hullemad on pohmellid
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaad vanemaks, siis saad aru millest me räägime.
Mul ka 18 aastaselt polnud mingeid pohmelle. Mida vanemaks saan, seda hullemad on pohmellid. Asi on juba nii kaugele läinud, et ma kaalun väga tihti kas alkoholi kuritarvitamine suurtes kogustes ühe õhtu jooksul on hea mõte.
Mida ma nüüd öelda tahtsingi...
Ahjaa... Noored! Pohmelli puudumine on Jumala kingitus, nii et jooge, seni kui tervist veel jagub.
P.S. Mul oli 18-selt ka pohmellKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustsuht hea on olla.Tule homme tagasi
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMida sa siis juba rõveda pohmelli teemas teed?Tule homme tagasi
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar