Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mu jõulud ja aastavahetus kestsid ühtekokku 11 päeva. Pole just asi millega kekutada, aga kordinatsioon tuli tagasi 5ndal päeval pärast joomingu lõppu.
Nii et alkohol ON paha ja mulle aitab.
Ilmselt olen seda siin juba rääkinud, aga nüüd talvel oleks ma täis peaga bossi suvila maha põletanud.
Kütsin nii palju, et pliit oli neoonpunane. Ise muidugi keerasin magama ära. Hommikul ärgates olid teistel nii tõsised näod nagu oleks surmasuust pääsenud. Nad ütlesid, et ei julgenud reaalselt magama jääda. Siiani meenutavad seda kui "päeva mil me oleks kõik võinud surra".
plääd, kuidas saab nii vähesest kogusest teinekord nii sitt olla, et järgmise päeva õhtul ka veel pea valutab, Trw hea et elukaaslase isa autot täis ei oksendanud.
talvel oleks ma täis peaga bossi suvila maha põletanud.
Kütsin nii palju, et pliit oli neoonpunane. Ise muidugi keerasin magama ära. Hommikul ärgates olid teistel nii tõsised näod nagu oleks surmasuust pääsenud. Nad ütlesid, et ei julgenud reaalselt magama jääda.
sõbrad või asjad,
mingid eluvõõrad lapsed,
kes ei oska vett pliidi alla visata ja ootavad kuni maja maha põleb
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
svenska kruiis võrdub maitea mingi paar päeva jumala korraliku vine all olemist,lõpptulemus nüüd see,et huhuuuu ropult rõve ikka olla
maioska kirjutada,
Respektrum!!
Kommentaar