Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mu jõulud ja aastavahetus kestsid ühtekokku 11 päeva. Pole just asi millega kekutada, aga kordinatsioon tuli tagasi 5ndal päeval pärast joomingu lõppu.
    Nii et alkohol ON paha ja mulle aitab.

Kommentaar

Ilmselt olen seda siin juba rääkinud, aga nüüd talvel oleks ma täis peaga bossi suvila maha põletanud.

Kütsin nii palju, et pliit oli neoonpunane. Ise muidugi keerasin magama ära. Hommikul ärgates olid teistel nii tõsised näod nagu oleks surmasuust pääsenud. Nad ütlesid, et ei julgenud reaalselt magama jääda. Siiani meenutavad seda kui "päeva mil me oleks kõik võinud surra".

Eks siis veelkord. ÄRGE JOOGE!

Kommentaar

Aasta üleskutse: cannuman ravile

Kommentaar

Ou, Cannut ei saa ravile saata, foorum jaab postitajatest tuhjaks nii...

Uhke Cannuman'i varikonto

Kommentaar

plääd, kuidas saab nii vähesest kogusest teinekord nii sitt olla, et järgmise päeva õhtul ka veel pea valutab, Trw hea et elukaaslase isa autot täis ei oksendanud.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              talvel oleks ma täis peaga bossi suvila maha põletanud.

Kütsin nii palju, et pliit oli neoonpunane. Ise muidugi keerasin magama ära. Hommikul ärgates olid teistel nii tõsised näod nagu oleks surmasuust pääsenud. Nad ütlesid, et ei julgenud reaalselt magama jääda.

sõbrad või asjad,

mingid eluvõõrad lapsed,
              kes ei oska vett pliidi alla visata ja ootavad kuni maja maha põleb
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Polnudki ammu tõelist pohmakat olnud. Nüüd sain kõik koos intressidega kätte. Liiga hull raisk

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Polnudki ammu tõelist pohmakat olnud. Nüüd sain kõik koos intressidega kätte. Liiga hull raisk
                  Sinu ammu on siis, kaks nädalat.
                  Aga paras sulle
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Pohmas meest ei narrita. Et siil sulle perse pesa teeks!

Kommentaar

Ma annan endast parima, et nädalavahetusel tuleks.

Kommentaar

sai mingi 4 liitrise gooni 3 peale ära joodud. pluss 6 õlut
                        shitty white wine
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                          sai mingi 4 liitrise gooni 3 peale ära joodud. pluss 6 õlut
                          shitty white wine
                          COOLABAH

Kommentaar

meil oli rohelises pakendis.

E:ikka oli sitt
                            Last edited by EgoTrip; 03.02.11, 18:17. Põhjus: sitt oli
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Ma annan endast parima, et nädalavahetusel tuleks.
                              Mitte muhvigi. Suitsuta on pohmelli saavutamine keeruline, isegi kui koosluseks on Metaxa->Rum->Hot Shot->Rum.

Kommentaar

svenska kruiis võrdub maitea mingi paar päeva jumala korraliku vine all olemist,lõpptulemus nüüd see,et huhuuuu ropult rõve ikka olla
                                maioska kirjutada,
                                Respektrum!!
                                Suhkruhaige

Kommentaar

Working...
                                X