Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Kommentaar
-
-
Kolmandale lehele????
mhhh
teadsin samas, et leian kunagi teema, kus hakkan ainupostitajaks, a la skint braihtoni teemas või murdock manu teemas
absint on lõbus jook
ärkad kl 12 ja ikka täis
kell saab kaks ja ikka täis
päike ka siiani paistab★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tegelikult on asi lihtsam. Tuleb vaadata peeglisse ja küsida peegli käest kui vana ma olen ja kas maks on endiselt sama rokenoll kui olin 18.Kommentaar
-
Ole nüüd, mitte ainult halb, vaid ikka sitaks halb. Seda enam tuleb täispeaga mõelda kui hea svips sees, et võtaks ehk klaasi veekese ja jagaks need õhta jooksul üks-ühele ja hommik hea reibas olla( been ther, done that) aga kus sa täispeaga ikka mõtled sellepeale, vaja naisi sebida ka ju.Kommentaar
-
Üleüldse on kummaline mõelda, et näiteks jood õhtu jooksul 10 pooleliitrist õlu ära. Ei kujuta ette, et suudaks 5 liitrit mõnda muud jooki juua õhtuga, isegi mitte vett.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Vesi kustutab, õlu tekitab. Janu. Siis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
On küll. Kuna minul jäi alkohol mõni aasta tagasi ära. Siis alguses kuskil seltskonnas istudes sai joodud coca colat. Harjumuse asi midagi juua. Ma arvan, et ühe õhtu jooksul jõin kõrtsis 2 liitrit seda ära.
Hommikul oli täielik pohmell. Süda paha , suu kleepus , pea oli paks otsas jne.
Enam seda viga ei tee.Teen tapeeti.Kommentaar
-
-
Ma tahan süüa!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tra kll. Ruuki misteik - vaktsiini pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar