Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    No tra peavad need mängud esmaspäeviti olema. Terve nädal perses.
    Pane vähe juurde, läheb libedamalt
    Algselt postitas Stok
    Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

Kommentaar

Algselt postitas Reintz Vaata postitust
      Pane vähe juurde, läheb libedamalt
      Nii ka ei saa... enam. Arstid käisid juba jõulueel külas ja töökoht ka endiselt alles : /
      ★★★★★★

Kommentaar

★★★★★★

Kommentaar

Kolmandale lehele????

mhhh

teadsin samas, et leian kunagi teema, kus hakkan ainupostitajaks, a la skint braihtoni teemas või murdock manu teemas

absint on lõbus jook

ärkad kl 12 ja ikka täis

kell saab kaks ja ikka täis

päike ka siiani paistab
          ★★★★★★

Kommentaar

Peale 7 klaasi rummikoolat ei ole hommikul meeldiv ärgata. Türa küll.

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
              Peale 7 klaasi rummikoolat ei ole hommikul meeldiv ärgata. Türa küll.
              Sinu suur viga seisneb selles, et kui juuakse rummi siis mitte ei ärgata hommikul vaid minnakse hoopis magama seega pead sa väga kriitiliselt oma joomiskava ja tegevusplaani üle vaatama.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                Sinu suur viga seisneb selles, et kui juuakse rummi siis mitte ei ärgata hommikul vaid minnakse hoopis magama seega pead sa väga kriitiliselt oma joomiskava ja tegevusplaani üle vaatama.
                Tegelikult on asi lihtsam. Tuleb vaadata peeglisse ja küsida peegli käest kui vana ma olen ja kas maks on endiselt sama rokenoll kui olin 18.

Kommentaar

Ma olen üpris kindel, et pärast 7 klaasi ainult colat on tunne sama halb.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    Ole nüüd, mitte ainult halb, vaid ikka sitaks halb. Seda enam tuleb täispeaga mõelda kui hea svips sees, et võtaks ehk klaasi veekese ja jagaks need õhta jooksul üks-ühele ja hommik hea reibas olla( been ther, done that) aga kus sa täispeaga ikka mõtled sellepeale, vaja naisi sebida ka ju.

Kommentaar

Üleüldse on kummaline mõelda, et näiteks jood õhtu jooksul 10 pooleliitrist õlu ära. Ei kujuta ette, et suudaks 5 liitrit mõnda muud jooki juua õhtuga, isegi mitte vett.
                      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Vesi kustutab, õlu tekitab. Janu. Siis.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          On küll. Kuna minul jäi alkohol mõni aasta tagasi ära. Siis alguses kuskil seltskonnas istudes sai joodud coca colat. Harjumuse asi midagi juua. Ma arvan, et ühe õhtu jooksul jõin kõrtsis 2 liitrit seda ära.
                          Hommikul oli täielik pohmell. Süda paha , suu kleepus , pea oli paks otsas jne.
                          Enam seda viga ei tee.
                          Teen tapeeti.

Kommentaar

Nõrgad
                            ★★★★★★

Kommentaar

Ma tahan süüa!

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Tra kll. Ruuki misteik - vaktsiini pole.

Kommentaar

Working...
                                X