Mul on kahju kui chopsticksi toit sul sees püsima jäi, seda halba pole vaja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustChopsticks saabus.
Suht mehine pohmell. Hommikul väljus suu kaudu kõik sama kiiresti, kui sisenes. Näis, kuidas seekordne katse õnnestub.
Tellisin Bolt Foodist kana karri.
Pärast 30min hilinemist saabus mingi venekeelne tegelane kes kurva näoga minu poole astus ja näitas läbiligunenud paberkotti. Seest paistis vastu olukord kus nagu karri oleks otse paberkotti valatud. Täpselt ei saanud aru, aga tundust et ta oli rolleriga mingi õnnetuse teinud.
Pikk jutt lühidalt: ma ei saanudki toitu mis oleks võinud potensiaalselt sisse-välja teekonna ette võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTellisin Bolt Foodist kana karri.
Pärast 30min hilinemist saabus mingi venekeelne tegelane kes kurva näoga minu poole astus ja näitas läbiligunenud paberkotti. Seest paistis vastu olukord kus nagu karri oleks otse paberkotti valatud. Täpselt ei saanud aru, aga tundust et ta oli rolleriga mingi õnnetuse teinud.
Pikk jutt lühidalt: ma ei saanudki toitu mis oleks võinud potensiaalselt sisse-välja teekonna ette võtta.
Kas see sama? (Ma ei tea kas näeb postitusi, kui pole grupiga liitunud)Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Pikk jutt lühidalt: ma ei saanudki toitu mis oleks võinud potensiaalselt sisse-välja teekonna ette võtta.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitusthttps://m.facebook.com/groups/ezduni...5262747327257/
Kas see sama? (Ma ei tea kas näeb postitusi, kui pole grupiga liitunud)
näeb küll,
eile õhtul kl kuus võib vabalt sama juhtum ollaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSul tegelikult ei saa tekkida pohmakaid kui sa ärkad ülesse ja oled veel purjus. Seda õppisin kunagi ülikooliajal. Ja siis on kõige tähtsam rahulik cooldown, võtad järgmine päev mõned Henryd vaikselt. Selles osas imelik teema, millest 34 lehekülge rääkida kui lahendused olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Ma läksin selle postituse peale poodi alkoholi ostma. Ossinovski bännib su ära nii...
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Noob. Bolt Food olemas ju. Tasuta ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Tasuta westons vä? Sooduskood PLASTIC99, olge kiired!
Lisaks ka kõigi teiste alkoholide maaletoojatele - mul IG-s mingi 40 jälgijat, aga soccernetis omajagu + sihtgrupp ka selgem. Tasu sõltub tootest, aga kindlasti jõuame kokkuleppeni. Ehk siis - müün avatari alkoholitootjale või maaletoojale! Huvitatud palun dm!
Lihtsalt näitena - 3 kasti HW = aasta avatari nii*:
beer-1551433_2d71f_hd.jpg
Saku vennad peavad rohkem köhima.
*kindlasti on maaletoojal ka parem pic
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÜks küsimus ka ekspertide ringkonnas - kas 2 HW ning 10 saku ice jääb "pohmakaõlle" kategooriasse veel või ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÜks küsimus ka ekspertide ringkonnas - kas 2 HW ning 10 saku ice jääb "pohmakaõlle" kategooriasse veel või ei?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar