Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kanal 2 menusaate „Kodutunne“ produtsent Kristi Nilov süüdistas peaminister Jüri Ratast ja valitsust külmas südames.
„Riik avaldab üldiselt teistele riikidele kaastunnet, kui mingid õnnetused juhtuvad, kuid oma rahvale ei ole toetust veel siiani avaldanud!? See on päris huvitav ja näitab üles selget hoolimatust oma inimeste suhtes!“
Ärritunud Nilov teatas valitsusele, et „pool Eestit elab sündmust raskelt üle, koolides tehakse leinaseisakuid, „Kodutunne“ on sügavas leinas ja nõutu! Oleme saanud kümneid tuhandeid kirju ja kaastundeavaldusi, mis näitab, et Signe läks Eesti rahvale väga korda.“
Milles on süüdi valitsus? Erakanali programm ja süüdistab kaudselt valitsust mitte kaastunde avaldamise puhul. Täiesti põhjendamatu virin proua poolt. Tüüpiline keiss, kõiges on ikka süüdi riik.
Milles on süüdi valitsus? Erakanali programm ja süüdistab kaudselt valitsust mitte kaastunde avaldamise puhul. Täiesti põhjendamatu virin proua poolt. Tüüpiline keiss, kõiges on ikka süüdi riik.
Me peaks Eestis samamoodi tegema nagu kusagil araabiamaades, kus igalpool seintel ja ristmikel plakatid märtritest ja valitsejatest. Siis keegi ei saa unustada näiteks foori taga seistes, kui lähima hoone seinal 15 x 15 m plakat kodutunde saatejuhtist.
Kas inimesel endal ei ole äärmiselt rõve? Mida järgmiseks?
Ma ei kujuta ette kui metsapoole peab inimene olema, et niimoodi inimese surma tuules nii meeleheitlikult rambivalgusesse püüelda.
Kas inimesel endal ei ole äärmiselt rõve? Mida järgmiseks?
Ma ei kujuta ette kui metsapoole peab inimene olema, et niimoodi inimese surma tuules nii meeleheitlikult rambivalgusesse püüelda.
Täiesti normaalne lüke. Mitu 2paci albumit peale tema surma välja lastud ongi?
Eks nad pead endi Sutropi viha, ängi, pettumuse kuhugi suunama.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar