320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas StokKas foorum läheb ka teadmata ajaks puhkusele? Meie kõigi vaimse tervise huvides, sest kui jalkat ei ole, siis on ainus variant üksteise kallal võtta ju
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas kuskil saab ennast lasta testida raha eest ka? Noh, et kui tulin reisilt ning kolleegid kaarega mööda ei käiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAsümptomaatilisena testimine on raharaisk. Sisuliselt võid sama hästi kulli ja kirja visata.
Riik pole riskipiirkonda kantud, nakatunuid on olnud, aga vist mitte massiliselt. Ma pole väga ennast paar nädalat kursis hoidnud, sellel haigusel mingi peiteaaeg. EHk et kui ma praegu ei köhi, siis ei näita test ka midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Tänud.
Riik pole riskipiirkonda kantud, nakatunuid on olnud, aga vist mitte massiliselt. Ma pole väga ennast paar nädalat kursis hoidnud, sellel haigusel mingi peiteaaeg. EHk et kui ma praegu ei köhi, siis ei näita test ka midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Tänud.
Riik pole riskipiirkonda kantud, nakatunuid on olnud, aga vist mitte massiliselt. Ma pole väga ennast paar nädalat kursis hoidnud, sellel haigusel mingi peiteaaeg. EHk et kui ma praegu ei köhi, siis ei näita test ka midagi?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas -vandersell- Vaata postitustValitsuse konvernetsil Mart Helme kuidagi väga tihti köhib. Hanerasv jäi hommikul määrimata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKõige hullemad ongi need paanitsevad inimesed, kes näevad igas köhatamist ja nuuskamist mingit ohuallikat. Mul näiteks on krooniline köha. Ootan juba huviga neid kahtlaseid pilke.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis värk sellega on, et jõusaalid lahti on veel. Esimene asutus, mis kinni peaks olema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar