320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNojah. Kuna ma käntseldasin ära ja tulin nädal varem tagasi, siis tehniliselt ei pea nagunii tööle minema veel.
Samas jääb muidugi arusaamatuks, miks Saaremaale lastakse veel minna ja sealt mandrile tulla.
trololroloo
Määrati koju kaheks nädalaks. Lihtsalt kolleegid võiks perse sõita.
Tuled eelmine nädal ükskõik kuskohast - visatakse high faivi kontoris.
Tuled see nädal - insta katkuhaige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSekundeerin Stokile ja tekitab ikka tõsised küsimusi et mis teil eestlased viga on jah. Kristiine Prismas sellised järjekorrad kell kaks päeval, et paha hakkab ja ei pea muidugi mainima mis asju kokku ostetakse. Ma ei kujuta ette, kui see asi veel rohkem lappama läheb, mis siis saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEem...pool Tallinnat saadeti eile-täna pikemaks ajaks kodukontorisse. Kahtlustan, et selliseid inimesi on päris palju, kellel pole kodus varusid, et kasvõi mõnedki päevad tubaselt üle elada.
Kommentaar
-
No asja juures on absurdne see, et suure tõenäosusega on Eestis neid nakatunuid ikka oluliselt rohkem kui testidega tuvastatud ja kõige suurema tõenäosusega saadki ju hetkel nende samade tegelastega kuskil järjekorras kokku. Ehk siis poes hulluks minnes lood endale märksa suurema tõenäosuse asi külge saada. Mind ei kutsu küll mitte miski hetkel poodi, paarinädalane asjade varu on alati kodus olemas ja talveperioodil oleme asju eranditult ainult kulleriga koju tellinud. Nende järjekorrad on muidugi 3-4 päevased nüüd, aga no elab üle.
Ma kuskilt kuulsin, et see vetsupaberihüsteeria peamine põhjus on nõukaaja defitsiidi mälestused. Ämm ja äi rääkisid ka, et neil on elavalt meeles ajad kui mitte miskit saada polnud ja vetsupaber oli üks nendest asjadest ja hirm on eelkõige selles, et kui tehase töötajad haigestuvad, siis kes see paberit teeb. See ehk seletab ka seda, et miks just vanemaealine seltskond seal poodides mürgeldab praegu.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo asja juures on absurdne see, et suure tõenäosusega on Eestis neid nakatunuid ikka oluliselt rohkem kui testidega tuvastatud ja kõige suurema tõenäosusega saadki ju hetkel nende samade tegelastega kuskil järjekorras kokku. Ehk siis poes hulluks minnes lood endale märksa suurema tõenäosuse asi külge saada. Mind ei kutsu küll mitte miski hetkel poodi, paarinädalane asjade varu on alati kodus olemas ja talveperioodil oleme asju eranditult ainult kulleriga koju tellinud. Nende järjekorrad on muidugi 3-4 päevased nüüd, aga no elab üle.
Ma kuskilt kuulsin, et see vetsupaberihüsteeria peamine põhjus on nõukaaja defitsiidi mälestused. Ämm ja äi rääkisid ka, et neil on elavalt meeles ajad kui mitte miskit saada polnud ja vetsupaber oli üks nendest asjadest ja hirm on eelkõige selles, et kui tehase töötajad haigestuvad, siis kes see paberit teeb. See ehk seletab ka seda, et miks just vanemaealine seltskond seal poodides mürgeldab praegu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustKui pikad on praegu järjekorrad e-toidupoodides, et kas nt täna tellides on lootust esmaspäeval kaup kätte saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustKui pikad on praegu järjekorrad e-toidupoodides, et kas nt täna tellides on lootust esmaspäeval kaup kätte saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustEile Tallinnas tellides lubati Selveris järgmise nädala reedet
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar