Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • cabron
    סוטה
    • Oct 2015
    • 3352

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    Tegemist on ju siiski kaubanduslike toodetega. Kas kui jäätist lähed ostma on ka savi millist võtad? Johnson&Johnson on parim. 70% efektiivne 2 nädalaga ja kõige vähem kõrvaltoimeid. Mina olen hea reklaami ohver..
    J&J kaasmõju on see, et hakkad beebiõli eritama. Teadagi kuskohast.

Kommentaar

• dareth
      praadimiskindel margariin
      • Dec 2003
      • 4295

Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
      J&J kaasmõju on see, et hakkad beebiõli eritama. Teadagi kuskohast.
      No aga siis pole ju libestit vaja
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• Daz Booob
        naughty by nature
        • Sep 2003
        • 11838

See on jah nii ehitatud, et hiinlastel poleks ettekäänet tagant proovi võtta... ja kui võtavad, siis läheb libedalt.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Kurat, miks te arvate, et cabron kohe tagumikku mõtles?

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Mis meil temast?

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
              Mis meil temast?
              Ptüi, dareth. Ma ei tea, miks mul see postitus kohe cabroniga seostus.

Kommentaar

• Yattara
                Reservmängija
                • Jan 2008
                • 1132

Mu perearst on populaarsuselt kindlasti üle keskmise. Ta vastab mu päringule vaktsineerimiste kohta, et nad saavad 30 doosi kuus ja enne lähevad need riskigruppidele. Ehk siis 2023 here I come...

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11838

Ma olen üsna kindel - aastakese pärast võid osta. Võiks juba praegu saada.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                    Me engana que eu gosto
                    • Jan 2009
                    • 8175

Kui võrrelda Vietnami, Hiina, Tai jne. koroona numbreid lääneriikidega, siis mida läänes valesti tehakse? Kas tõesti on nii, et inimestel on liiga palju vabadust? Või on hoopis nii, et Vietnam suudab endale lubada riigipiiride täielikku sulgemist kuna nad ei sõltu võõrtööjõust? Kas Eestis oleks see võimatu? Näiteks Norras on viimase aasta jooksul kõikide uute juhtumite teke alanud tänu mõnele poola ehitajale või siis keegi norrakas kellel hirmasti oli vaja kuhugi puhkama minna.

Kommentaar

• eika
                      analrapist
                      • Mar 2004
                      • 13080

Kui võrrelda Vietnami, Hiina, Tai jne. koroona numbreid lääneriikidega, siis mida läänes valesti tehakse? Kas tõesti on nii, et inimestel on liiga palju vabadust? Või on hoopis nii, et Vietnam suudab endale lubada riigipiiride täielikku sulgemist kuna nad ei sõltu võõrtööjõust? Kas Eestis oleks see võimatu? Näiteks Norras on viimase aasta jooksul kõikide uute juhtumite teke alanud tänu mõnele poola ehitajale või siis keegi norrakas kellel hirmasti oli vaja kuhugi puhkama minna.
                      Nad pandeemiaid üle elanud ja oskavad käituda? Vähemalt eelmisel kevadel sealviibinute sõnul oli juba ühe koroonanakatunu korral riigis kõigil (reaalselt ühekordselt kasutatavad) maskid ees*, tänavad tühjad ja kõik teadsid, et kui nüüd ohtutult ei hoia, siis läheb riik kinni ja laibad taga. Ma eeldan, et kui viie aasta pärast peaks tulema mingi uus haigus läänes, siis suudetakse ka päevapealt reageerida, et sarnast sitta, nagu praegu, uuesti ei peaks läbi elama.

* välja arvatud Lääne inimesed, kes toona vaatasid kohalikke nagu idikaid ja retse ülereageerijaid.

Kommentaar

• cannuman
                        fänn
                        • Jun 2004
                        • 15044

Algselt postitanud kasutaja Yattara poolt
                        Mu perearst on populaarsuselt kindlasti üle keskmise. Ta vastab mu päringule vaktsineerimiste kohta, et nad saavad 30 doosi kuus ja enne lähevad need riskigruppidele. Ehk siis 2023 here I come...

mind saadeti ka uttivisse kui küsisin et millal reaalselt võiks saada. Tuttav pagulane hellas perearstile ja öeldi et tule ülehomme.

Juhtus see ingi nädal tagasi. Täpselt samal päeval kontakteerumise oma perearstidega.

Kommentaar

• vtp
                          #stopthesuperleague
                          • Mar 2002
                          • 2065

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                          Tuttav pagulane hellas perearstile ja öeldi et tule ülehomme.
                          Kus kaala praegu on?
                          20 LEGEND

Kommentaar

• LeeRomeno
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2012
                            • 4686

Esiteks ei tasu nende riikide koroonanumbreid 100% tõe pähe võtta. Hiinast on tulnud ka erinevaid sõnumeid, et neil ikka nii lihtsalt see asi ei läinud. Teiseks on seal sarnaste pandeemiatega rohkem kogemusi, kolmandaks on meetodid oluliselt karmimad. Jah Euroopas mõnel pool võisid ka trahvi saada, aga vähemalt ei keevitata su koduust kinni. Neljandaks on kindlasti väga suur roll ka reisimise piiramisel riiki sisse, välja ja riigi sees. Üldjoontes on maailmas kõige edukamad olnudki saareriigid, sest seal on inimeste liikumist kõige lihtsam kontrollida. Ja lõpuks jäid minu arust suurem osa Euroopa riike oma meetmetega väga palju hiljaks, eriti nüüd sügisel/talvel. Eesti on siin hea näide, kus tehti riburadamisi valesid otsuseid, mis nüüd päädis siis märtsis ja aprillis kurbade numbritega.

Kommentaar

• Peeter I
                              Eesti koondislane
                              • Jul 2009
                              • 3106

Kui teil vaba valik oleks, siis millise vaktsiini doosi sooviksite?
                              Ma võibolla kujutan rohkem ette, aga see valik võidakse mingis mahus ette ära teha rahvuspõhiselt, otsustajate poolt siis. Ei oleks muidugi tore tendents.

Kommentaar

• kaala
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2003
                                • 5135

Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
                                Kus kaala praegu on?
                                Vaktsineerigu muidugi pagulased ära, mis nad levitavad viirust siin
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Töötlen...