Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Veider, kuidas inimesed kes suitsetavad ja joovad loobuvad AZ vaktsiinist, sest see võib neile halvasti mõjuda ja 1:100 000 võib trombi saada.
Arvestades, mis katseid ma oma kehaga olen 40 aasta jooksul teinud, siis see AZ ei mahu ilmselt TOP 10. Ja ma pean ennast veel selliseks harju keskmiseks elunautimisel.Kommentaar
-
+100. Ja seksivad ilma kondoomitaVeider, kuidas inimesed kes suitsetavad ja joovad loobuvad AZ vaktsiinist, sest see võib neile halvasti mõjuda ja 1:100 000 võib trombi saada.
Arvestades, mis katseid ma oma kehaga olen 40 aasta jooksul teinud, siis see AZ ei mahu ilmselt TOP 10. Ja ma pean ennast veel selliseks harju keskmiseks elunautimisel.Kommentaar
-
Sa oled enda keha tipa-tapa sellega harjutanud.Veider, kuidas inimesed kes suitsetavad ja joovad loobuvad AZ vaktsiinist, sest see võib neile halvasti mõjuda ja 1:100 000 võib trombi saada.
Arvestades, mis katseid ma oma kehaga olen 40 aasta jooksul teinud, siis see AZ ei mahu ilmselt TOP 10. Ja ma pean ennast veel selliseks harju keskmiseks elunautimisel.
Ses osas on vahe, et ühel juhul on sul kasutatud auto, mis ikka vajab remo - nuss on, kuid juba tead, mida oodata. Ja siis jagatakse laiali uued autod, mis on tööstuse tipp ja paremat pole, kuid siis tuleb välja, et ühel 100000-st pidurid ei tööta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ja suits tapab mind sellepärast vähem, et seda "tipa tapa on harjutatud?" Sa vist ei saanud mu mõttele pihta.Sa oled enda keha tipa-tapa sellega harjutanud.
Ses osas on vahe, et ühel juhul on sul kasutatud auto, mis ikka vajab remo - nuss on, kuid juba tead, mida oodata. Ja siis jagatakse laiali uued autod, mis on tööstuse tipp ja paremat pole, kuid siis tuleb välja, et ühel 100000-st pidurid ei tööta.
Mis auto metafoori puutub - aga ma siis võtan selle riski ja sõidan. Need, kes ootavad parandatud versiooni võiksid liiklusest hoiduda ning kodus istuda.Kommentaar
-
Viitasin su näite veale - tipa-tapa.Ja suits tapab mind sellepärast vähem, et seda "tipa tapa on harjutatud?" Sa vist ei saanud mu mõttele pihta.
Mis auto metafoori puutub - aga ma siis võtan selle riski ja sõidan. Need, kes ootavad parandatud versiooni võiksid liiklusest hoiduda ning kodus istuda.
Idealist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
a kes see parem tüüp seal nii kohe pulti panna oleks?Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma võtan suhtkoht suvaliselt jäätist jah. Vähemalt, kui proovinud pole.Kommentaar
-
Kommentaar
-
kuskil vaktsiinide datasheetide võrdlus hõlpsasti saadaval on?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar