Sugulase murdis üheks päevaks voodisse. Palavik, peavalud ja nõrkus. Kōrvaltoimed ilmnesid mingi 7 tundi pärast süsti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPanin end Jannsenile kirja. Rääkige siis mis sellel head ja halba on võrreldes teistega? (Tglt on pohhui vist)
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustPfizeri esimese ja teise süsti vahe meil siin 6 nädalat?
Peale esimest süsti tekkis mul julm nohu, mis vältas 5 päeva. Mõtlesin reaalselt, et nuuskan oma nina otsast. Perearst ütles, et sellist kõrvalnähtu ei saa olla. Arvas, et olen külmetanud. Las siis olla nii nagu perearst ütles.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPanin end Jannsenile kirja. Rääkige siis mis sellel head ja halba on võrreldes teistega? (Tglt on pohhui vist)
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustPfizeri esimese ja teise süsti vahe meil siin 6 nädalat?SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust7h ja 10min peale süsti pole veel ühtegi kõrvaltoimet tekkinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEile sain esimese sutsaka ja järgmise aeg tõepoolest juuli alguses. Kui kõrvalmõjudes rääkida, siis kõige raskem oli see, et alkoholi keelati juua ja pidin Eurovisiooni kainelt vaatama. Oleks teadnud, siis oleks tegemata jätnud!
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustEi tea,kui kaua peale teist süsti ei või alksi tarbida? Mul see loll jama,et teise süsti aeg on 22.juuni,kogu pühadeaeg kipub siis kuivaks jääma....
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustEi tea,kui kaua peale teist süsti ei või alksi tarbida? Mul see loll jama,et teise süsti aeg on 22.juuni,kogu pühadeaeg kipub siis kuivaks jääma....
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMulle öeldi et pole mingeid piirnguid alksiga (Pfizer esimese doosi järel)308
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustpidi olema Tallinna aegu lademetes, aga digiloos näitab Rakveret ja Narvat ainult vaktsineerimisel
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMulle öeldi et pole mingeid piirnguid alksiga (Pfizer esimese doosi järel)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar