Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • kaala
    Eesti koondislane
    • Jan 2003
    • 5135

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Ausalt palun tee Twitter ja ole aktiivne - Mõnuagent vs Twitteri feministid oleks suht popcorn.gif ��
    Miks ta peaks töökaaslastega raksu minema?

Aga muidu mõnu köva sönasepp küll jah
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Rein
      Must puudel
      • Feb 2005
      • 12804

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt

Teise süsti kõrvaltoimetest kirjutan homme/ülehomme. Loodetavasti ei ole midagi kirjutada.
      Õhtul enne magama jäämist panin igaks juhuks ühe paratsetamooli põske. Hommikul oli väga kergelt tunne, et jään haigeks. Viskasin järgmise paratsetamooli põske. Peale seda läks olemine okeiks ja nii jäigi.

Lühidalt, minul peale teist süsti midagi hullu ei juhtunud.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Mister
        Eesti koondislane
        • Aug 2009
        • 2236

Käisin eile hommikul Pfizeri teist doosi saamas.
        Kuskil pärastlõuna paiku tekkis selline kergelt mulli sees oleku tunne ja justkui rohkem väsimust kui tavaliselt, aga eks sellega ongi nii, et hakkad veits ette ka kujutama asju.

Eile öösel enne magamaminekut käisid aegajalt külmavärinad üle, aga mitte midagi häirivat ning jällegi, võibolla olin niisama väsinud. Uni oli igatahes väga hea ja magama jäin praktiliselt koheselt.
        Täna ärgates oli selline tunne, nagu oleks eile 300ml rummi kokaga joonud, ehk siis veits rohkem väss ja pea kergelt valutab. Võtsin ühe paratsetamooli igaks juhuks sisse ning elu läheb edasi. Käsi tuikab väga vähe. Peale esimest süsti oli ikka väga valus, aga seekord peaaegu olematu.

Kokkuvõttes: kui lähimate tundide jooksul miskit ei muutu, siis praktiliselt olematud kõrvalnähud. Peale esimest süsti polnud ka miskit, väljaarvatud see tavaline valu käsivarres.

Kommentaar

• gizmoduck
          Eesti koondislane
          • Oct 2014
          • 1182

tervitused EPLi faktikontrollile mis kinnitas et viirus kindlalt laborist tulla ei saanud.

Kommentaar

• rahvaspordipäev
            Eesti koondislane
            • Apr 2014
            • 2036

Ma ei viitsi end teemaga kurssi viia, aga see mõttegümnastika, kus uudisega lükkan eelneva sama portaali uudise ümber ja tunnen end targana on amazing.

Kommentaar

• gizmoduck
              Eesti koondislane
              • Oct 2014
              • 1182

Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
              Ma ei viitsi end teemaga kurssi viia, aga see mõttegümnastika, kus uudisega lükkan eelneva sama portaali uudise ümber ja tunnen end targana on amazing.
              no veidi mõttetööd kuluks ära küll kui ei suuda mõista miks see tegelt päris suur uudis on

Kommentaar

• kaala
                Eesti koondislane
                • Jan 2003
                • 5135

Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
                Ma ei viitsi end teemaga kurssi viia.
                A oled üldse mõne teemaga siin alafoorumis? Aplalt igat asja kritiseerid küll
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• JuriM
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2012
                  • 11811

Janssen & chill ka tehtud, tuleb tõdeda Twitteri tarkust.

Update: Veidi tavaliselt rohkem vässu ehk olen, aga raske trenni nädal ka all ning päev otsa koduseid toimetusi teinud. Küll aga on magusavajadus päris kõrge ja hävitan sügavkülmas olevaid jäätisevarusid :P

Kommentaar

• keenjus250
                    Eesti koondislane
                    • Nov 2008
                    • 3814

Update: Veidi tavaliselt rohkem vässu ehk olen, aga raske trenni nädal ka all ning päev otsa koduseid toimetusi teinud. Küll aga on magusavajadus päris kõrge ja hävitan sügavkülmas olevaid jäätisevarusid :P
                    Pmst sama, kerge väsimus ja nõrkus ning magusapaastu pidin samuti lõpetama.

Kommentaar

• telekavaataja
                      Põrandaalune panustaja
                      • Mar 2004
                      • 19525

Jannseni. Tegin reedel kell pool 4.

Kuskil 23.00 paiku tulid samal päeval külmavärinad. Samas jäin magama ja magasin hästi.

Järgmine päev olid väsimus, külmavärinad, lihasvalu ja mingi meeletu söögiisu,mis tegelikult algas reedeõhtul juba.

Täna oli päeva esimene pool suht okei, kuigi tehes üht rutiinset füüsilist tegevust väsisin ära. Palavikku pole olnud.

Samal kellajal tegi sama vaktsiini ka abikaasa. Tal oli reedel okei, aga öösel hakkas suht halb. Eile oli palavik 38+, täna on palavik 37+.

Samas üks töökaaslane sai Jannseni 2 päeva minust varem ja ainus probleem oli kerge valu õlas.
                      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• cabron
                        סוטה
                        • Oct 2015
                        • 3352

Vahepeal ilmuvad uudised, et reovees on koroonanäitaja madalam/kõrgem. Mul on tunne, et kuidagi saaks seda sitas koroona mõõtmist tulevikus inimkonna heaks ära kasutada, aga ma ei tea milleks. Siin on midagi peidus!

Kommentaar

• Mister
                          Eesti koondislane
                          • Aug 2009
                          • 2236

Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
                          Vahepeal ilmuvad uudised, et reovees on koroonanäitaja madalam/kõrgem. Mul on tunne, et kuidagi saaks seda sitas koroona mõõtmist tulevikus inimkonna heaks ära kasutada, aga ma ei tea milleks. Siin on midagi peidus!
                          Ma olen selle uuringu kohta hakanud vähe skeptilisemalt just suhtuma.
                          Vahepeal sita pealt loeti, et jälle rohkem leidub viirust, aga numbrid läksid hoopis jõudsalt alla. Siis jälle vastupidi. Ei ole kuidagi ratsionaalselt seotud justkui, aga eks ta ongi UURING, mitte mingi allikas, mille põhjal kindlaid otsuseid teha.

Hetkel aga päris positiivne näha, kuidas nakkuse langus jätkub ka vaatamata piirangute leevendamisele.

Loodan ka seda, et vaktsineerimise taustal järgmine laine nii tõsine ei tule, rahvusvahelisel tasandil. Võtsin siin julguse isegi reisiplaane hakata tegema suve pikendamiseks.

Kommentaar

• El President
                            Eesti koondislane
                            • Nov 2001
                            • 2405

Iga peldikupoti sisse paigaldatakse tulevikus väike viiruseandur. Lisaks peaks ju muudki infot tervise kohta kätte saama. Enam poleks vaja väljaheiteid purgis polikliinikusse vedada.

Kommentaar

• Daz Booob
                              naughty by nature
                              • Sep 2003
                              • 11838

Üllega tahaks vähe veinitada, sest https://www.err.ee/1608227080/ulle-m...iline-kui-ulbe palju teksti, kuid olulistest, huvitavatest asjades ei saa avalikult rääkida.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja El President poolt
                                Iga peldikupoti sisse paigaldatakse tulevikus väike viiruseandur. Lisaks peaks ju muudki infot tervise kohta kätte saama. Enam poleks vaja väljaheiteid purgis polikliinikusse vedada.
                                Äkki saaks Usta kakaprooviga koondisesse?

Kommentaar

Töötlen...