Üleöö ehk mitte, aga mingi maakond Kaitseliidu ja abipolitsei abil lukku panna (kui näiteks on maakond kus nakkust minimaalselt ja kõrval eriti suur puhang) ei oleks väga ulme.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
-
Türbel, ma olen praegu tööl, autot mul pole, millega põgeneda, nii et jäängi siia vangi. Jalgsi Maardust Tallinna ehk isegi luuraks kuidagi, aga mingit 60 kilti koju küll ei viitsiks käia. Kui veel Maardu kohalikust keldripoest napsu ka ei saaks, siis oleks puhta pees.Kommentaar
-
Urmas Reinsalu: Tähelepanu! Levib kuulujutt, et valitsus kehtestab üldise liikumiskeelu Eestis. Lükkan selle ümber! Praegu on oluline vajaduseta avalikes kohtades siseruumides mitte liikuda ning vähendada suhtlemist miinimumini! Jagage seda postitust, et vältida segadust!Koondise põhimängijaKommentaar
-
Inimesed nii debiilsed lihtsalt... see oleks kõige idiootsem asi hetkel üldse kuhu ressurssi kulutada. Igas maakonnas on koroona sees, mida me sest Tallinnast sulgeme.Urmas Reinsalu: Tähelepanu! Levib kuulujutt, et valitsus kehtestab üldise liikumiskeelu Eestis. Lükkan selle ümber! Praegu on oluline vajaduseta avalikes kohtades siseruumides mitte liikuda ning vähendada suhtlemist miinimumini! Jagage seda postitust, et vältida segadust!Kommentaar
-
Väidetavalt Liverpool pani EPLi kinni.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Huvitav, kes seda üldse väidab? Tavaline latatara, kõik mis keelel, kohe kuulutab välja, mis on iseenesest väga hea lugejale, kvaliteediga siin pistmist pole.Kommentaar
-
Siin galeriis on ikka priceless kraami. Sitapaber ja õlu on ülihea combo, kahju, et ise enne selle peale pole tulnud.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
https://www.ohtuleht.ee/995504/tuluk...etusavaldusele Ma ei tea, et kas ajasime eile ka Kadrioru ja kamba alkot ostma, aga ilmselgelt peaksid nad ühe peatäie magama.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar