Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
-
Okei, no ma võin veel aru saada sellest, et ööklubid kinni. No kui ma laia fantaasiat kasutan siis ka sellest, et miks restoranid kümnest (noh, äkki mõni joob täis ja kukub tatti pritsima), aga mis point see kinod ja teatrid kümnega piirata? Seal ju nagunii mask kohustuslik.Kommentaar
-
sest keegi ei käi varsti enam kinodesOkei, no ma võin veel aru saada sellest, et ööklubid kinni. No kui ma laia fantaasiat kasutan siis ka sellest, et miks restoranid kümnest (noh, äkki mõni joob täis ja kukub tatti pritsima), aga mis point see kinod ja teatrid kümnega piirata? Seal ju nagunii mask kohustuslik.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Kinodes on kümnestel seanssidel umbes kolm inimest keskmiselt.Kommentaar
-
Millises restoranis kell 22 veel köök lahti on?Okei, no ma võin veel aru saada sellest, et ööklubid kinni. No kui ma laia fantaasiat kasutan siis ka sellest, et miks restoranid kümnest (noh, äkki mõni joob täis ja kukub tatti pritsima), aga mis point see kinod ja teatrid kümnega piirata? Seal ju nagunii mask kohustuslik.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Noh, ärme nüüd tähte ka närima hakka. Kohvik, restoran, sisesta suvaline nimetus. Need on nagu suht laialivalguvad ning valge lina laual või selle puudumine ei tee automaatselt restoraniks. Et, kas F-hoone on restoran, ei. Aga päris Nimeta pubi nagu ka pole.
Moon on restoran, köök suletakse nv 22.00. Noh, et 21.38 tellid on toidu ja siis hingad selle pärast minutiga sisse?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ühe patsiendi kohta läheb vaja kaks füüsilist inimest, kes kuus käivad 168 tundi tööl, pärast kodus perega. Seda mõtlesin.
Ja isegi kui artikkel ei räägi sellest vaid mõtleb füüsiliselt korraga patsiendi juures olevat õdede arvu, siis 12 õde 24 intensiivvoodi peale ei vasta ka tõele. Seda põhjusel, et kuigi 2 patsienti on per õde, siis covid+ patsiendi juures ei saa õde olla terve aeg patsiendi juures, vaid tsoonis käiakse vahetustega, mis suurendab personalivajadust.
Aga mul on tunne, et seda kõike sa tegelikult tead ise ka.Kommentaar
-
Väga hea intekas: https://leht.postimees.ee/7125295/va...tatud-vaktsiinWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar