Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kebab
    replied
    Üleilmne kriis võib tulla ja võib ka mitte tulla. Või siis saab nii ka öelda, et kriis tuleb alati, me lihtsalt ei tea millal täpselt. Aga targutamise juurest kriisi mis on juba käes
    Minu paljukiidetud Stora Enso on mulle lühikese ajaga -14% teinud. Rsk kas ma tõesti pean liituma kampaaniaga oktoobris ei joo, et seda miinust kuidagigi tagasi teha?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Siin teemas ei tegeleta selliste negatiivsete mõtetega, eksole. Positive vibes only, turg tõuseb igavesti.

Muidu kirjutasin Evergrande’i kaasusest siia paar nädalat tagasi ka ja minu viide Lehmanile polnud päris tühja koha pealt. Pean seda viimase kümnendi suuremaks riskikohaks, sest:
    1) Räägitakse, et Evergrande’i võlg pole probleem, kuna ettevõtte varad katavad seda. Kas nendele varadele leidub üldse ostja ja mis hinnaga? Kes Hiina kummituslinnadesse elama lähevad?
    2) Evergrande on vaid üks paljudest sama probleemi ees seisvatest kinnisvaraarendajatest Hiinas. Praegused numbrid (300 miljardit) on jäämäe tipp.
    3) Kui kinnisvara hinnad pööravad järsult langusesse, siis pankade laenuportfellid lähevad punasesse ja see jama levib kõikjale.

Ma tegelikult ei näe, kuidas siit kadudeta välja vingerdatakse. Kogu see lugu on väga ‘07 subprime fiiliga.
    Samas on Hiima teistsugune riik. Sunnivad inimesi kolima ja maksavad mingis osas kinni. Kriis tuleb, aga kannatab keegi kolmas osapool?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Globaalse finantskriisi teeb globaalseks paraku kõigi osaliste kollektiivne süü, nii et selle najal väga sõdu ei alusta.
    OT

Ühest kriisist ollakse väljumas, kuid teistesse (?) sisenemas.
    Vaadates seda, kuidas käesolevas on suur kandepind vastandumises, mis kollektiivsele ajule mõjub punase rätikuna/värvina, siis ma olen pessimistlikum. Võimu ihaldavaid huvigruppe ja destabiliseerimist ihkavaid riike vast jagub.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Köik varsti pu***s jah? Hiinlased veel süüdi, kas see on hea materjal WW3 jaoks? pilukad, venkud, taliibid, pärslased ja paks koreast VS jänkid, konnasööjad, juudid, englunnid ja aussikad - kes vöidab?
    Ma täiesti mõistan, et sulle on igapäevaseks eluspüsimiseks vaja pidevat pealevoolu reality staaride onlyfansi kontodest, poliitikast ja teistes riikides toimuvatest verevalamistest. Globaalse finantskriisi teeb globaalseks paraku kõigi osaliste kollektiivne süü, nii et selle najal väga sõdu ei alusta.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Siin teemas ei tegeleta selliste negatiivsete mõtetega, eksole. Positive vibes only, turg tõuseb igavesti.

Muidu kirjutasin Evergrande’i kaasusest siia paar nädalat tagasi ka ja minu viide Lehmanile polnud päris tühja koha pealt. Pean seda viimase kümnendi suuremaks riskikohaks, sest:
    1) Räägitakse, et Evergrande’i võlg pole probleem, kuna ettevõtte varad katavad seda. Kas nendele varadele leidub üldse ostja ja mis hinnaga? Kes Hiina kummituslinnadesse elama lähevad?
    2) Evergrande on vaid üks paljudest sama probleemi ees seisvatest kinnisvaraarendajatest Hiinas. Praegused numbrid (300 miljardit) on jäämäe tipp.
    3) Kui kinnisvara hinnad pööravad järsult langusesse, siis pankade laenuportfellid lähevad punasesse ja see jama levib kõikjale.

Ma tegelikult ei näe, kuidas siit kadudeta välja vingerdatakse. Kogu see lugu on väga ‘07 subprime fiiliga.
    Köik varsti pu***s jah? Hiinlased veel süüdi, kas see on hea materjal WW3 jaoks? pilukad, venkud, taliibid, pärslased ja paks koreast VS jänkid, konnasööjad, juudid, englunnid ja aussikad - kes vöidab?

Leave a comment:

• vtp
    replied

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kui 2008 oleksid Lehmani ostnud, siis anna minna.
    Nali naljaks. See on muidugi pikalt oodatud, aga see pauk võib päris suure languse jälle tekitada. Või mis teie arvate?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Evergrande buy the dip?
    Kui 2008 oleksid Lehmani ostnud, siis anna minna.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Evergrande buy the dip?

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Ju keegi oli lõksu ülesse sättinud

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Keegi lollpea ostis täna lhv märkimisõigust 40-ga. 370 midagi tükki. Hea diil.
    Kust ta leidis sellise hinnaga?

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Keegi lollpea ostis täna lhv märkimisõigust 40-ga. 370 midagi tükki. Hea diil.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Krt pean ausalt ütlema, et mingi 1/3% likviidsusest hetkel stonkside all, 1/3 kõrge intressiga laenudes ja 1/3% sulas ning mõtlen, kas peaks siin mõneks ajaks cashi minema stonkside osaga. Ei suuda kuidagi seda poolikut olekut endale ära ratsionaliseerida. Samas ei suuda otsustada kummas suunas liikuda.

Kui eeldad langust, siis no mida hoida, kui loodad tõusu, siis munad pihku ja vajuta, eksole. Hedgemine tundub selline suht eidelik move. Oled mees või ei ole! Hullemaks teeb, et kõik fin sektori sõbrad/tuttavad on samuti sellises hedgetud positsioonis.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Oi vittu!
    bump!

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Kõik mu ümber ja uudisteportaalides: Oi hullu, elekter on nii kallis ja jääbki kalliks. Mina: hea aeg Ignitist juurde osta.

Leave a comment:

Working...
X