Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• risto
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu!
    vot kunn, naised kutsuvad juba avalikult Mõnuks.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Coopi puhul homme hommikul buy the dip?
    Tegeleks ka nõidade tuleprooviga ja ennustaks homseks Coopi hinnatõusu aga nädalalõpuks on hind 3 euri.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Vara vist, isegi praegune hind on üsna kosmiline. Samas ega aktsiad ei pruugi kunagi mõistlikult käituda...

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

the dipdipdip.jpg

Leave a comment:

• Rudy
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.

Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
    Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
    Ta: "See on mu apteek jaa."
    Ma: "Ahhaa..."

Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!
    Mul suht sama plaan kusjuures. Kuidagi nii sattunud, et palju arstide kontakte märkmikus. Vahepeal kui mingi probleem enda tervisega, siis ikka konsulteerid kui kokku kuskil satub õlletoobi taha. Uuritakse ja vaadatakse siis ja antakse hüva nõu. Samas mingit jälge nagu küll kuskil maha ei jää, et neil oleks olnud õigus mu digilugu vaadata. Haiglatel ka sitaks rahhi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.

Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
    Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
    Ta: "See on mu apteek jaa."
    Ma: "Ahhaa..."

Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Huh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.
    Müüsin 42 peal veel natuke, ostsin 41,7 peal sama koguse tagasi. Tundub täiesti full retakas värk.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Huh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    jaga siis teistele ka kraami ikka
    Ok. Ma natuke häbenen, sest see Soome poiss ei ole nii väga seksikas. Stora Enso on ta nimi ja hetke hind 17.14 ja analüütikute arvates õiglane hind 22. Väike lootus ka sellel, et lubasid 2025 hakata puidust ligniini tootma, mida on vaja liitiumakude tarbeks. Aga minu summad on väga väiksed. Ma ei istu pik raha otsas.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Unustasin mainida, et ettevõttega investeerides pead hankima ka LEI koodi ja seda iga aasta uuendama. Maksab vist ca 60 eurtsi + käive. Ehk sõltuvalt summadest (väiksemad) ja investeerimise sagedusest (harvem) ei saa välistada, et alustada on eraisikuna optimaalsem.
    Võtsin ise leiregister.ee ja 49 eur + kõmm!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    No nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
    jaga siis teistele ka kraami ikka

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Ma tunnen küll Vaido Neigausi, aga te olete sellegipoolest ikkagi rikutud mõtlemisega. :-)

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Ehk siis nüüd vaja veel endale eraldi ettevõte teha investerimise jaoks
    Unustasin mainida, et ettevõttega investeerides pead hankima ka LEI koodi ja seda iga aasta uuendama. Maksab vist ca 60 eurtsi + käive. Ehk sõltuvalt summadest (väiksemad) ja investeerimise sagedusest (harvem) ei saa välistada, et alustada on eraisikuna optimaalsem.

Teine variant on sellele optimeerimisele mitte liiga palju rõhku panna ja mõelda lihtsalt nendele liivarandadele ja õlledele, mis sind teekonna lõpus ootavad.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    No nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
    oookei

Leave a comment:

Working...
X