Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on Balti börside asjad 1082,42 plussis, fondid -10,88 ja eToros -116$.
Finantsvabadus, here I cum!
Leave a comment:
-
Turg reageerib spekulantide möllule rohkem kui päris majandustulemustele, tundub mulle sageli.
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab seletada, miks Ignitis nii vähe maksab? Vaikselt seda portfelli laadinud, 20€ ringis tundub ikka päris hästi saadud, kui ettevõtte dividendipoliitikat lugeda ning majandustulemustega tutvuda.
Leave a comment:
-
Inimesed unustavad ära, et investeerimine ja spekuleerimine ei ole sama. See mis praegu näiteks balti börsil toimub, liigitub minu tagasihoidliku algaja meelest spekuleerimise mitte investeerimise alla. Hea näide on Arcovara, mis tõusis selle tõttu, et paar!!! päeva pärast majandustulemuste avalikustamist, ilmus sellekohane artikkel äripäevas koos mõne kohaliku emotsionaalse staarinvestori hitihoiatusega, ning ArcoVara lendas taevasse. Kas need kes ostsid sel ajal ArcoVara, uurisid selle firma mingeidki viimaste aastate majandustulemusi? Kas nad teavad mida tähendab P/E või ettevõtte majanduslik seis? Kas nad teavad mille põhjal kujuneb välja aktsia väärtus? Kas väärtus seisneb staarinvestori kommentaaris, ühe kvartali kasumis, ühesendises kvartaalses garanteeritud dividendis või milleski muus? Kas nad üldse teadsid millega ArcoVara tegeleb? Aga sama on teinud kümned surnuaia aktsiad järgepidi. Pro Kapital grupp tõusis pärast seda kui T1 pankrott välja kuulutati jne. Aga noh mida ka mina tean.
Leave a comment:
-
Mul on Balti börside asjad 1082,42 plussis, fondid -10,88 ja eToros -116$.
Finantsvabadus, here I cum!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo nagu ikka, kuskil foorumis ja kommuunides kõik võidavad muudkui kihlveokontorites, investeerimises ja kasiinoski. Kurat, kus need kaotajad on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustKrt kus siin ikka investeerimisgurud/geeniused koos. Ja mina, kes ma liitusin Luminori mänguinvestoriga, olen suutnud kahe nädalaga 25000st mängueurist alles jätta vaid 18000... Tänan õnne, et pärisrahaga peale ei lennanud
Leave a comment:
-
Krt kus siin ikka investeerimisgurud/geeniused koos. Ja mina, kes ma liitusin Luminori mänguinvestoriga, olen suutnud kahe nädalaga 25000st mängueurist alles jätta vaid 18000... Tänan õnne, et pärisrahaga peale ei lennanud
Leave a comment:
-
Vahepeal sain grillipeol teada, et ka retro naigi dressides keskealisel gopnikul vöib rahulikult binance kontol 17,06 bitcoini olla ja Etherumi ning BNB`d x kogustes
Leave a comment:
-
see nädal 4 kišši lõgemetesse, ostsin juurde. nagu naine kõrval ütles kui veidi kassisin, siis "vähemalt on mida kaotada". Homme ühe axjaga vist veidi teenib tagasi, tulid head tulemused.
Leave a comment:
-
Panin mingile Zhihule raha. Kerges rohelises. Muus osas mõttetu tasapaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: