Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust44...
Leave a comment:
-
Barbora tõi mulle ükskord suvalt 8 õlle ülejäänud tellimusele lisaks. Kuna kell oli mingi 21.40 juba ja kartsin, et kellegi õhtu pekki läheb, siis helistasin kullerile tagasi, kes väitis, et ta pole mingit viga teinud ja üleüleüldse oli pahane mu peale niiet ma ei julgend midagi törtsatada enam. Aga tuli välja, et ma olin viimane klient üldse ja ma ei saagi aru, miks ta lihtsalt fuck it, jäta endale, ei öelnud poodi tagasi tassimise asemel
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustElu läheb veel paremini! LHV maksis üle euro dividende
Leave a comment:
-
Elu läheb veel paremini! LHV maksis üle euro dividende, üks Leedu kommifirma saatis mulle lambist kastitäie komme ja Tv3 kandis mingi osa rahhi Epicule, mis pidanuks tulema mulle. Lisaks kandis Barbora kuu alguses tellitud asjast mingi kümneka tagasi, kuna ma pröökasin mingite asjade puudumise peale. Lisaks on kõik palgapäeva ostud rohelises, Saunum rallib ja Tallinki ja Siauliai pank on ka pâris nupsikud.
Kuu lõpuni on 21 päeva!
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust. Pigem küünal üles
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kamraadid. Homme paneb Powell jälle monotoonse köne maha öhtul 7st, pange vaim valmis. Hea eelnevalt maha laadida ja/vöi sel hetkel juurde vötta
OCGN proovib peagi vaktsiini USA, Euroopa ja löuna-ameerika turule suruda, see vöiks mingi hetk plahvatada. Täna USA telekanalis anti sellele ostusoovitus, töus praegu 28%. Kui FDA selle vastu vötab, siis paugutab see 20ndatesse min.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKuhu 40 euri lükkasid? Nii saad üsna pea ka siin 10 kilostest portfelli kõikumistest rääkida.
Leave a comment:
-
Kuhu 40 euri lükkasid? Nii saad üsna pea ka siin 10 kilostest portfelli kõikumistest rääkida.
Leave a comment:
-
Ilgelt lahe säästumeetod. Kuna arve on nullis, siis saatis Netflix mulle teate, et konto on "on hold". Seejärel vaatasin väljaminekuid ja avastasin, et olen paar aastat maksnud kahe Netflixi konto eest, millest ühte pole mingi aastaid kasutanud. Võtsin netflixi tarbijatoega ühendust ja sain mingi 40 euri tagasi ja pandi see lisakonto kinni. Win!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust1. palju tuli ka?
2. mix ei lähe ülemuse juurde ja ei ütle, et edaspidi tahad tsunftile arveid esitada. mõtle kui palju siis säästaksid!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa proovin see kuu geniaalset säästunippi.
Eile oli palgapäev, eks. Noh, maksan kõik arved, üürid, asjad ära. Ülejäänud raha kütsin kõik Balti aktsiaturule (LHV, Ignitis, veits sadamat ka). Kui mul nüüd raha vaja läheb, siis müün mingi väikse osa maha ja saan kasutada. Teenustasu ju pole! Lisaks peab mingi paar päeva ootama ehk ära kaovad igasugused emotsiooniostud! Kui peaks mingi väga erakorraline kulutus tulema, siis saan ju emale helistada. Ja kui kõht tühjaks saab, siis on kapis läätsed, makaronid ja muud asjad.
Täna on katse teine päev, seni läheb okeilt. Sõin hommikusöögiks tööl sekretäri kommid ära.
2. mix ei lähe ülemuse juurde ja ei ütle, et edaspidi tahad tsunftile arveid esitada. mõtle kui palju siis säästaksid!
Leave a comment:
-
Ma proovin see kuu geniaalset säästunippi.
Eile oli palgapäev, eks. Noh, maksan kõik arved, üürid, asjad ära. Ülejäänud raha kütsin kõik Balti aktsiaturule (LHV, Ignitis, veits sadamat ka). Kui mul nüüd raha vaja läheb, siis müün mingi väikse osa maha ja saan kasutada. Teenustasu ju pole! Lisaks peab mingi paar päeva ootama ehk ära kaovad igasugused emotsiooniostud! Kui peaks mingi väga erakorraline kulutus tulema, siis saan ju emale helistada. Ja kui kõht tühjaks saab, siis on kapis läätsed, makaronid ja muud asjad.
Täna on katse teine päev, seni läheb okeilt. Sõin hommikusöögiks tööl sekretäri kommid ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: