Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Investeerimine
Collapse
X
-
-
Siaualaialaiau Pank teatas, et ostavad aktsiaid tagasi. 0,75 euroga, praegu hind 0,72 peal. Mis teete kah?Kommentaar
-
Eelmisel korral oli see müügi soov nii suur, et kokkuvõttes osteti tagasi mingi väga väike osa tagasiostupakumistest. Ise plaanin hoida oma positsiooni, sest hetkel ei näe kohta, kuhu see raha edasi panna, mis vastaks minu ootustele ja riskiastmele.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Šiauliu omad on ainsad, mida 2018. aastast alates kogunenud, nüüd 0.75ga müün siis tagasi ja kasumi % on päris asjalik.
Seni pole väikeste summade tõttu teenustasude tõttu balti börsist kaugemale vaadata, aga see aeg ei pruugi enam kaugel olla.
Kas keegi Venemaalt ka midagi soovitada julgeb?Kommentaar
-
Sa ei arva, et kui inimesed kiirelt raha tahavad ja aktsiate arv seeläbi väheneb, siis võiks hind hoopis kõrgemale minna?Šiauliu omad on ainsad, mida 2018. aastast alates kogunenud, nüüd 0.75ga müün siis tagasi ja kasumi % on päris asjalik.
Seni pole väikeste summade tõttu teenustasude tõttu balti börsist kaugemale vaadata, aga see aeg ei pruugi enam kaugel olla.
Kas keegi Venemaalt ka midagi soovitada julgeb?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ei kujuta ette. Ma ei uskunud, et see hind nii kiirelt taastub pärast 13 protsendilist kukkumist. Aga nõudlus on järelikult endiselt meeletu. Samas, kui peaks kuskilt mingisugune negatiivsem uudis tulema, kukub see hind ka kiirelt kokku, sest kõik tormavad müüma. Paljudel on juba arvestatav kasum olemas ja ilmselt ei taha sellest ilma jääda. Pikem konsolideerumine toimus alla 2.50ne. Pärast seda on hind kiirelt lennanud.Kommentaar
-
Võtsin ühendust taaskord enda pankuriga ja ta ütles sama, et mis läheb üles, peab alla tulema, aga ta lisas ka, et ta ise ei müü, sest mitte munnigi muud pole ka selle rahaga peale hakata (küll veidi teises sõnastuses) ehk siis passin ka.Kommentaar
-
Tegin ikka müügi - Coopi 300 aktsiat hinnaga 3,78. Vahetult pärast müüki kukkus hind 3,51 peale. Yolo, ma keenjus!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar