Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Kas VTP siis selle pildi järgi ütleb, et 2 aasta pärast on majandus täitsa põhjas?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    “Rahas” on täpselt sama aus possu kui kellel tahes siin. Kõigi riskiisu ei pea ka olema selline, et iga convictioni peale muudkui all-in lükata. Ilmselt saad muidugi ise ka aru, et rahatrüki tingimustes on täna short olla suhteliselt loll mõte, kui just põhjatud taskud pole, et oma convictionit senimaani kinni taguda, kuni turg kestab.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Eufoorias ongi väga timm kiireid flippe teha, siin ainult kiidan. Aga quo vadis?

Siin paar korda varasemalt see “naermise” teema üleval olnud ja. Seisukoht mul jätkuv, et olukorras, kus enamus siin rääkinud oma positsioonidest, mingi naermine on suhteliselt nõme.

See oleks okei (nagu ka korduvalt öeldud) kui sul endal oleks positsioonid võetud, mis sinu arvamuse ja hinnanguga on kooskõlas. Kui sul a la spy short, siis muidugi vabandan ja kiidan, sest oled rahaga seal kus suu. Eeldan, et nii siis on kui nii kindel oled, eksole?

Viimane kord sama teemapüstituse juures istusid muidugi rahas.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kiired rahad teenitud, elu hea. viimased nädal kaks pärast vtp postitust, kus ta kõigi üle naeris, on endal üldse kuidagi hästi rahaliselt läinud!
    Eufoorias ongi väga timm kiireid flippe teha, siin ainult kiidan. Aga quo vadis?

Leave a comment:

• hexaflexa
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Mul tekib alati küsimus kui sa pole praegu ekspert, siis kuidas sap ärast oled, et vaatad hiljem ja võtad uuesti ligi? See tundub nagu kõige uhllem asi ,mida teha, siis ju lähed vs eksperdid mitu korda hoopis.
    Hind on muutuv. Kui hind on atraktiivne et müüa siia müüd, kui on odav et osta siis ostad. lihtne. Iposse sisenedes ei plaaninud kohe esimesel päeval müüa, samas ei oodanud ka hinda üle 3,3. Oleks hind 3,3 või alla jäänud muidugi ma poleks müünud.
    Eksperdi all pean rohkem silmas et ei tegele börsil aktiivselt ning peamine infoallikas minujaoks lhv foorum...Ehk tavaline taksojuht

Leave a comment:

• baller
    replied
    Enda omad muusin 3.48 peal maha

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    LHV pank näiteks ei pidanud ja ja võttis 456 524 aktsiat.
    See võib olla ka vahendajakonto/võllide privaatpanganduse kontod, ei?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas hexaflexa Vaata postitust
    Ma pole mingi ekspert aga ma ei näe et hetkel antud hind tõuseks väga kõrgemale. Teen antud rahaga midagi muud ning vb tulevikus kui väljavaated muutuvad võtan uuesti ligi. Iseenesest roheline ja energia kõik väga popp seega silma hoian kindlasti peal. Lhv rohefondid pidasid näiteks 2,9 hinda isegi liiga kalliks
    LHV pank näiteks ei pidanud ja ja võttis 456 524 aktsiat.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Mul tekib alati küsimus kui sa pole praegu ekspert, siis kuidas sap ärast oled, et vaatad hiljem ja võtad uuesti ligi? See tundub nagu kõige uhllem asi ,mida teha, siis ju lähed vs eksperdid mitu korda hoopis.

Leave a comment:

• hexaflexa
    replied
    Ma pole mingi ekspert aga ma ei näe et hetkel antud hind tõuseks väga kõrgemale. Teen antud rahaga midagi muud ning vb tulevikus kui väljavaated muutuvad võtan uuesti ligi. Iseenesest roheline ja energia kõik väga popp seega silma hoian kindlasti peal. Lhv rohefondid pidasid näiteks 2,9 hinda isegi liiga kalliks

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Natkene vara ei müünud?
    No see ju oleneb. Ma üldse ei välista, et see aktsia on varsti 9 EUR, aga mul oli endal tees kiire flip ja selle teesi edukalt realiseerisin. Miks oli selline tees, mitte teistsugune (nt aktsiahind 9 EUR)? Seepärast, et ma ei tea energeetikasektorist mitte sittagi ning ma ei oska mitte kuidagigi hinnata selle ettevõtte tegelikku väärtust. Mida 20% kasumlikkuse piires tõestatult oskasin õigesti hinnata - et aktsia hind on esimesel päeval kõrgem kui märkimishind. Ei tasu üle oma varju hüpata ja poolel teel hobuseid vahetada, eksole.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Natkene vara ei müünud?
    Kuni oled rohelises, pole ükski müük vara. Vist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas hexaflexa Vaata postitust
    Hea edukas ipo. Müüsin enda enefiti ära. LHV ikka masendav...igakord eestis mingi suurem ipo siis nende leht maas jne.
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kiired rahad teenitud, elu hea. viimased nädal kaks pärast vtp postitust, kus ta kõigi üle naeris, on endal üldse kuidagi hästi rahaliselt läinud!
    Natkene vara ei müünud?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• hexaflexa
    replied
    Hea edukas ipo. Müüsin enda enefiti ära. LHV ikka masendav...igakord eestis mingi suurem ipo siis nende leht maas jne.

Leave a comment:

Working...
X