Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Tegeleks ka nõidade tuleprooviga ja ennustaks homseks Coopi hinnatõusu aga nädalalõpuks on hind 3 euri.Algselt postitas Rudy Vaata postitustCoopi puhul homme hommikul buy the dip?
Leave a comment:
-
Vara vist, isegi praegune hind on üsna kosmiline. Samas ega aktsiad ei pruugi kunagi mõistlikult käituda...Algselt postitas Rudy Vaata postitustCoopi puhul homme hommikul buy the dip?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Mul suht sama plaan kusjuures. Kuidagi nii sattunud, et palju arstide kontakte märkmikus. Vahepeal kui mingi probleem enda tervisega, siis ikka konsulteerid kui kokku kuskil satub õlletoobi taha. Uuritakse ja vaadatakse siis ja antakse hüva nõu. Samas mingit jälge nagu küll kuskil maha ei jää, et neil oleks olnud õigus mu digilugu vaadata. Haiglatel ka sitaks rahhi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustA kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!
Leave a comment:
-
A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!
Leave a comment:
-
Müüsin 42 peal veel natuke, ostsin 41,7 peal sama koguse tagasi. Tundub täiesti full retakas värk.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustHuh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.
Leave a comment:
-
Huh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.
Leave a comment:
-
Ok. Ma natuke häbenen, sest see Soome poiss ei ole nii väga seksikas. Stora Enso on ta nimi ja hetke hind 17.14 ja analüütikute arvates õiglane hind 22. Väike lootus ka sellel, et lubasid 2025 hakata puidust ligniini tootma, mida on vaja liitiumakude tarbeks. Aga minu summad on väga väiksed. Ma ei istu pik raha otsas.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustjaga siis teistele ka kraami ikka
Leave a comment:
-
Võtsin ise leiregister.ee ja 49 eur + kõmm!Algselt postitas vtp Vaata postitustUnustasin mainida, et ettevõttega investeerides pead hankima ka LEI koodi ja seda iga aasta uuendama. Maksab vist ca 60 eurtsi + käive. Ehk sõltuvalt summadest (väiksemad) ja investeerimise sagedusest (harvem) ei saa välistada, et alustada on eraisikuna optimaalsem.
Leave a comment:
-
jaga siis teistele ka kraami ikkaAlgselt postitas Kebab Vaata postitustNo nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
Leave a comment:
-
Ma tunnen küll Vaido Neigausi, aga te olete sellegipoolest ikkagi rikutud mõtlemisega. :-)
Leave a comment:
-
Unustasin mainida, et ettevõttega investeerides pead hankima ka LEI koodi ja seda iga aasta uuendama. Maksab vist ca 60 eurtsi + käive. Ehk sõltuvalt summadest (väiksemad) ja investeerimise sagedusest (harvem) ei saa välistada, et alustada on eraisikuna optimaalsem.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEhk siis nüüd vaja veel endale eraldi ettevõte teha investerimise jaoks
Teine variant on sellele optimeerimisele mitte liiga palju rõhku panna ja mõelda lihtsalt nendele liivarandadele ja õlledele, mis sind teekonna lõpus ootavad.
Leave a comment:
-
oookeiAlgselt postitas Kebab Vaata postitustNo nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: