Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustCoopi puhul homme hommikul buy the dip?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustCoopi puhul homme hommikul buy the dip?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustA kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!
Leave a comment:
-
A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustHuh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.
Leave a comment:
-
Huh ise müüsin LHV 45,5 peal maha, sest nii tark olen lihtsalt! SAB1L veel plussis aga mitte kauaks varsti tundub.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustjaga siis teistele ka kraami ikka
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustUnustasin mainida, et ettevõttega investeerides pead hankima ka LEI koodi ja seda iga aasta uuendama. Maksab vist ca 60 eurtsi + käive. Ehk sõltuvalt summadest (väiksemad) ja investeerimise sagedusest (harvem) ei saa välistada, et alustada on eraisikuna optimaalsem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustNo nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
Leave a comment:
-
Ma tunnen küll Vaido Neigausi, aga te olete sellegipoolest ikkagi rikutud mõtlemisega. :-)
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEhk siis nüüd vaja veel endale eraldi ettevõte teha investerimise jaoks
Teine variant on sellele optimeerimisele mitte liiga palju rõhku panna ja mõelda lihtsalt nendele liivarandadele ja õlledele, mis sind teekonna lõpus ootavad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustNo nii. Minu närv sai otsa ja coop läks täna hinnaga 3.95 ära uuele omanikule. Thanks kõigile kes hinda tõstsid. Mul Soomest üks priima poiss juba välja vaadatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: