Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusteee... Mul mingi P/S 5 ja muud ilma käibeta stuff on roids ja sa arvad, et ma PIKis panen indeksfondi või. Laod PIK ka sama asja täis ja fingers crossed.
Ja kui kaotad, siis teenitakse uus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustLHV võtab USD -> HKD tehingu pealt 5% valuutaspreadi + tehingutasu. Minge emmi, ausõna.
Leave a comment:
-
LHV võtab USD -> HKD tehingu pealt 5% valuutaspreadi + tehingutasu. Minge emmi, ausõna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustLaias laastus väga vahet pole millisesse, aga indeksfondi tuleks raha panna. Kui just ei taha PIKiga tegeleda.
Ja kui kaotad, siis teenitakse uus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNii suur usaldus oli rootslaste vastu!
Ausalt öeldes - ma ei viitsinud sellega ennem lihtsalt tegeleda. Ainuke endale loogiline alternatiiv oli Tuleva, aga ma pigem kaotan raha kui annan selle Kristi Saare kätte!
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNah sa siiamaani mingis K100-s istusid?
Ausalt öeldes - ma ei viitsinud sellega ennem lihtsalt tegeleda. Ainuke endale loogiline alternatiiv oli Tuleva, aga ma pigem kaotan raha kui annan selle Kristi Saare kätte!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNonii, härrad ja poisid. Ligi 20 kišši PIKi kontol! Hakkame shoppama!
Helir-Valdor, Sa täitsa mees! Täna pudel Westonsit Sinu auks!
loodame, et vananeb hästi, aga kui ei vanane, siis called it first
Leave a comment:
-
Nonii, härrad ja poisid. Ligi 20 kišši PIKi kontol! Hakkame shoppama!
Helir-Valdor, Sa täitsa mees! Täna pudel Westonsit Sinu auks!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks ma neid tellima peaks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMillal 200 körvale paned ja escordi tellid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMüüsin üle poole portfellist maha ja laksan need ka fondidesse. Parem ja rahulikum olla...
Leave a comment:
-
Müüsin üle poole portfellist maha ja laksan need ka fondidesse. Parem ja rahulikum olla...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: