Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• allars
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    allars kui palju sa CRSR veel jälgid? ta natukene hüplik viimasel ajal olnud shortide coverdamise pärast vist eelkõige. Läheb varsti kuuni või?
    Mul on endiselt CRSR-is positsioon - 700 aktsiat. Olen bagholder Viimase suurema spike'i (14 juuni) ajal müüsin alguses 550 aktsiat suhteliselt nulliga (kokku oli 1050 aktsiat) ehk sisuliselt ilma kasumita. Väiksema kukkumise pealt ostsin 200 tagasi, kokku nüüd 700. Poleks uskunud, et hind nii alla tuleb. Ma siiski usun sellesse ettevõttesse, potentsiaal on korralik. Käibed, mahud ja kasumid on aasta-aastalt kasvanud. Ja kogu mängurluse ning e-spordi kasv seisab alles tõenäoliselt ees. Pluss nende tooted on väga kvaliteetsed ja müüakse suhteliselt ruttu ka läbi. Võib kasvõi vaadata Amazoni ja otsida sealt (nt RAM on ülikuum kaup: https://www.amazon.com/CORSAIR-Venge...0577183&sr=8-4). Sisuliselt kogu Corsairi toodetav kraam omab Amazonis 4.5-5 tärni ehk tegemist on selgelt kvaliteetkraamiga. Pluss neil tuleb pidevalt tooteid juurde. Corsairi ennustatav tulu peaks olema sel aastal kuskil 2-2.2 miljardit. Ettevõtte väärtus praeguse hinna juures on 2.6 miljardit, mis tähendab, et sisuliselt teenib ettevõte sama palju tulu kui on tema turuväärtus. Long term stockina tundub kindlasti mõistlik valik.

Hetkel on mul muidugi kahju, et üsna suur summa raha on kinni ja selle tõttu on jäänud tegemata palju häid tehinguid - kasvõi Balti börsil. Aga midagi pole teha, tuleb oodata. Viimased päevad on näidanud, et midagi justkui toimub ja ka chart tundub parem kui varem. Aga ei taha midagi ära sõnada, ma väga loodan, et senine downtrend on murtud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    allars kui palju sa CRSR veel jälgid? ta natukene hüplik viimasel ajal olnud shortide coverdamise pärast vist eelkõige. Läheb varsti kuuni või?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Ärileht on isegi otseblogi käima pannud: https://arileht.delfi.ee/artikkel/94...-paeva-kaibega

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Soovitan Baltika aktsiat. Ülisuur kasvupotentsiaal(sest, kurat, hullemaks enam olukord minna ei saa!) ja maksab ainult 33 senti, mis pole raha tänast väärtust arvestades sittagi, isegi nätsu poest ei saa!
    See on ainuke aktsia sisuliselt, mis täna Balti börsil punases.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Pole sõnu lihtsalt, mis Balti börsil täna toimub. Bercmann üleval 7 prossa, Coop 11 prossa, Elmo rent 7 prossa, LHV 10 prossa, Saunum 13 prossa jne. Uskumatu, mis buum.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Lühiajaliselt äkki 4euri aktsia tundub kõrge aga pikemaajalises vaates on coop siiski kasvupotensiaaliga ja 4eur ei ole tänast raha väärtust teab, mis "suur" summa.
    Soovitan Baltika aktsiat. Ülisuur kasvupotentsiaal(sest, kurat, hullemaks enam olukord minna ei saa!) ja maksab ainult 33 senti, mis pole raha tänast väärtust arvestades sittagi, isegi nätsu poest ei saa!

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oot, kes siin naersid mu kaupsi üle? Tegin täna coopi rahaks ja panin küberturvefondi. Yolo.
    Mina vast mitte

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Praegu muidugi pankadel läheb hästi. Selles mõttes ei ole pangaaktsiate ostmine halb mõte. Küsimus ongi, kui palju on praegustes hindades sees ettevõtte väärtust, mis tegelikkuses ei ole veel reaalselt olemas. Selge see, et hinnad tõusevad ka tänu väljavõetavatele pensionirahadele, mida börsile oodatakse. Sellist buumi, nagu praegu, ei ole vist Balti börsil varem olnud. Saabki näha, kas selline kiire tõus tuleb mingil hetkel ka kiirelt alla või olemegi jõudnud uue levelini ja hinnad jäävad püsima. Janoh, ilmselt millalgi ka pankade hoog raugeb, palju nende tulust tuleb ju ka seoses sellega, et inimesed võtavad erinevaid laene/liisinguid ning ostavad kinnisvara. Pangad saavad juurde kliente.

Tallinna Kaubamaja aktsia on see, mille kohta olen soovitusi kuulnud. Jaekaubandusel läheb hetkel hästi ning ilmselt läheb ka lähitulevikus. Tallinna Kaubamaja Grupil on ka palju tütarettevõtteid. Eestis jaekaubanduse mõttes ikkagi tõsine tegija. Pluss makstakse ka divikat. Ilmselt sellist rallit, nagu on teinud pangaaktsiad, Kaubamaja ei tee, aga pikas perspektiivis hoida ei tunduks vist halb mõte.
    Oot, kes siin naersid mu kaupsi üle? Tegin täna coopi rahaks ja panin küberturvefondi. Yolo.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    no aga mida siis üldse osta balti börsilt?
    Praegu muidugi pankadel läheb hästi. Selles mõttes ei ole pangaaktsiate ostmine halb mõte. Küsimus ongi, kui palju on praegustes hindades sees ettevõtte väärtust, mis tegelikkuses ei ole veel reaalselt olemas. Selge see, et hinnad tõusevad ka tänu väljavõetavatele pensionirahadele, mida börsile oodatakse. Sellist buumi, nagu praegu, ei ole vist Balti börsil varem olnud. Saabki näha, kas selline kiire tõus tuleb mingil hetkel ka kiirelt alla või olemegi jõudnud uue levelini ja hinnad jäävad püsima. Janoh, ilmselt millalgi ka pankade hoog raugeb, palju nende tulust tuleb ju ka seoses sellega, et inimesed võtavad erinevaid laene/liisinguid ning ostavad kinnisvara. Pangad saavad juurde kliente.

Tallinna Kaubamaja aktsia on see, mille kohta olen soovitusi kuulnud. Jaekaubandusel läheb hetkel hästi ning ilmselt läheb ka lähitulevikus. Tallinna Kaubamaja Grupil on ka palju tütarettevõtteid. Eestis jaekaubanduse mõttes ikkagi tõsine tegija. Pluss makstakse ka divikat. Ilmselt sellist rallit, nagu on teinud pangaaktsiad, Kaubamaja ei tee, aga pikas perspektiivis hoida ei tunduks vist halb mõte.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Coop on päris naljakas. Seni olen vastu pidanud ja pole veel müünud. Ootan pensionirahad ära, sest uued investorid ostavad septembris kindlasti "odavat" Coopi, ainult 4 euri aktsia. Ise ostsin jaanuaris 250 tükki hinnaga 1.24. Aga mõne nädala pärast ikkagi müüki, sest ükski terve mõistusega inimene ei hoia sellise hinnataseme juures Coopi.
    Lühiajaliselt äkki 4euri aktsia tundub kõrge aga pikemaajalises vaates on coop siiski kasvupotensiaaliga ja 4eur ei ole tänast raha väärtust teab, mis "suur" summa.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    no aga mida siis üldse osta balti börsilt?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Mind paneb imestama jätkuv LHV kiire tõus. Eelmine aasta samal ajal maksis aktsia 14-15 eurot. Hetkel 45-46. Korralik haip, sest reaalselt pole ju pank nii palju kasvanud. Huvitav, kas mingi seltskond hakkab varsti ka oma positsioone rahaks tegema. Balti börsi probleem ongi see, et suuri positsioone tundub olevat raske realiseerida. USA börsil süüakse sellise suurem dump kiiremini ära, aga kui siin peaks mingi seltskond hakkama suuremaid positsioone müüki paiskama, lööks see hinna korralikult alla, sest eelduslikult poleks nii palju nõudlust. Aga mine kurat tea, äkki on hoopis Talse teine tulemine, kus igaüks on investor.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Neil tuleb lähitulevikus päris õudne laks.
    Ma mõtlen õudusega, mis laks neid pensionirahadega tulijaid ees ootab. Jõuludeks on puhas vuuk nende säästudega.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Coop on päris naljakas. Seni olen vastu pidanud ja pole veel müünud. Ootan pensionirahad ära, sest uued investorid ostavad septembris kindlasti "odavat" Coopi, ainult 4 euri aktsia. Ise ostsin jaanuaris 250 tükki hinnaga 1.24. Aga mõne nädala pärast ikkagi müüki, sest ükski terve mõistusega inimene ei hoia sellise hinnataseme juures Coopi.

Ärge nüüd arvake, et ma arvan ,et ma coopiga seoses ennast kõvaks investoriks pean. Puhas lotovõit. See ei ole mingi investeerimine. Ignitis tõusis ligi 25 euri tasemele, mis analüütikute sõnul ok hind. See on investeerimine, et ma seda 20 euri juures kokku ostsin. Coopiga tegin lihtsalt nalja, aga mõnikord muutub nali tõsisemaks. On investoreid kelle portfell on üle 50 prossa Coopis. Neil tuleb lähitulevikus päris õudne laks.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Ka Coopil on kõik kukkumised üsna kiirelt üles ostetud. Etnoh, millalgi ilmselt mingi dip ikkagi tuleb, mida üles ei osteta. Aga krt teab, millal see juhtub. Coopi aktsiahind on ilmselt ettevõtte reaalsest turuväärtusest juba ees ja sisaldab mitme aasta jagu kasvu. Samas pole see midagi erilist. Mingid Teslad toimivad nt üsna edukalt siiamaani nii.

Leave a comment:

Working...
X