Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ilma googleta ma mötlesin
    Oligi ilma google'ta. Igasugu krüptomehed on seda FB-s juba mõnda aega jagand.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Elmo Rent? Mis see on? Et nagu uus Saunum paneb ajama või pigem ei?

Kaala küsimus: tollar
    Ilma googleta ma mötlesin

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Elmo Rent? Mis see on? Et nagu uus Saunum paneb ajama või pigem ei?

Kaala küsimus: tollar

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Keegi arvab selle ära:

- 27 triljonit ringluses
    - Sellest 25% viimase poole aasta jooksul tekitatud
    - Vöib löputult juurde toota
    - 1% omanikest omavad üle 30%

Mis see on?

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Kuidas saab lotopilet kallis olla. Sellesmõttes, et kui tuleb ära, mis teha tahavad on rakett. Kui seda osta palju praegu peale tiksub siis on kallis pehme õelda.
    Ahah. Selge. Siis võtan julguse kokku ja märgin kaks aktsiat.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Kuidas saab lotopilet kallis olla. Sellesmõttes, et kui tuleb ära, mis teha tahavad on rakett. Kui seda osta palju praegu peale tiksub siis on kallis pehme õelda.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Mis Elmo IPOst arvata? Kallis?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas JoWee Vaata postitust
    Investeerimine-see on hea. See on siis, kui tuleb nüüd tegeleda inimesed. Ma lihtsalt soovitan külastada metatrader 5 see koduleht ja tutvuda selle küsimusega, pannes punkti üle kahtlusi. Aeg ei seisa paigal, tuleb edasi liikuda
    Piiks, piiks sulle ka.

Leave a comment:

• JoWee
    replied
    Investeerimine-see on hea. See on siis, kui tuleb nüüd tegeleda inimesed. Ma lihtsalt soovitan külastada metatrader 5 see koduleht ja tutvuda selle küsimusega, pannes punkti üle kahtlusi. Aeg ei seisa paigal, tuleb edasi liikuda

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Oh sa õnnistav, oh sa rõõmustav
    püha, kallis Ignitis Grupp!
    Ilm oli hukas, aktsia oli all,
    ristirahvas, ristirahvas, rõõmusta!

Ignitise aktsia on tõusnud hetkel 21.10 peale. Siin vahepeal olime pea kõik hämmingus, et miks hind nii madal on. SWBT on vist müügi, vähemalt hetkeks lõpetanud, ja hind kahe päevaga üle euro üles liikunud ja mina esmakordselt rohelises.
    Mul on ka paar päeva totaalpidu olnud!

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Oh sa õnnistav, oh sa rõõmustav
    püha, kallis Ignitis Grupp!
    Ilm oli hukas, aktsia oli all,
    ristirahvas, ristirahvas, rõõmusta!

Ignitise aktsia on tõusnud hetkel 21.10 peale. Siin vahepeal olime pea kõik hämmingus, et miks hind nii madal on. SWBT on vist müügi, vähemalt hetkeks, lõpetanud ja hind kahe päevaga üle euro üles liikunud ja mina esmakordselt rohelises.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Korralik haibilaks. P/S 28x, brutomarginaal 30 prossa. Võrdluseks legendaarne Aasia taimepiimade tootja Vitasoy on Hong Kongi börsil P/S 4.6x ja lükkab 52,3 prossa brutomarginaali taskusse. Levels.
    No vaatab jah, mkt cap on praeguse hinna juures 13.2B dollarit, mis tundub päris ulmeline sellise kompanii kohta. Revenue ka olematu sellise mkt capi juures. Aga nagu näha, siis fundamentals tundub olevat hetketurul mingi kolmanda järgu teema.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mõtlesin uurida, et kuna ma ise olen investeerinud natukene mujale ning lühiajaliste aktsiatega ei ole väga kokku puutunud, siis kas on ikkagi suht tõest simulaatorit vms olemas, kus saaks kätt harjutada? Ala, et sul on mingi mänguraha peal seal 100k ja siis saad vastavalt reaalsele turule ka osta-müüa või väga tõetruud pole? Ehk on isegi läbikäinud, aga küsida võib ikka.
    Mingeid äppe on ka. Nt Virtual Stock. Tollega ilmselt kõige lihtsam, ei pea hakkama kontot tegema kuskile jne.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Mõtlesin uurida, et kuna ma ise olen investeerinud natukene mujale ning lühiajaliste aktsiatega ei ole väga kokku puutunud, siis kas on ikkagi suht tõest simulaatorit vms olemas, kus saaks kätt harjutada? Ala, et sul on mingi mänguraha peal seal 100k ja siis saad vastavalt reaalsele turule ka osta-müüa või väga tõetruud pole? Ehk on isegi läbikäinud, aga küsida võib ikka.
    Admiral markets ja plus500 kasutasin ise mõned aastad tagasi.

Admiral marketsisse kasutaja tehes helistati ja kutsuti tasuta koolitusele ka. Oleks vaba aega olnud, siis oleks isegi läinud.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    LHV virtuaalkonto?
    See võimalus on muidugi ka teistel pakkujatel nagu ForexTB jne.

Leave a comment:

Working...
X