Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zaz
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Sain täna tulumaksu tagasi ja otsustasin selle, kui süllekukkunud tulu, ikka investeerimisaltarile paigutada. Lisasin veidi oma lemmikut Ignitist ja uue tulijana on portfellis Šiaulių bankas. Leedu päev. Kuna otsustasin III sambasse regulaarselt raha hakata panema, siis läks natuke ka III sambasse. Ise otse fondidesse ei panusta, las teeb seda minu eest panga indeksfond.

Mu summad on endiselt väikesed, pole midagi kadestada :-) Aga oleks tore kui ka keegi teine saaks minust julgust ise oma raha kuhugi investeerida ja teha oma esimese aktisaostu.
    Sinu eluterve ja mõistlik lähenemine siin on sümpaatsed küll. Paneb mõtlema, et ehk peaks ise ka mingeid samme astuma. Ehk, innustad siin inimesi küll!
    Kahjuks siiani asi viitsimise taha jäänud, et natuke süvenenumalt asja uurida.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kurat, mehed, ausalt, mis summade pealt te sellised liikumised saate?
    Mul on kahjum hetkel 20 protsenti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Eks ta ole. Balti börsil on aktsiatega kauplemine kindlasti rahulikum. Volatiilsust sisuliset ei olegi. Oma positsioonidega istun hetkel 8000 dollariga miinuses. Vahepeal keris juba tagasi, aga nüüd paar valusamat päeva jälle olnud.
    Kurat, mehed, ausalt, mis summade pealt te sellised liikumised saate?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Eks maailmas on praegu risk-off paljuski Suessi kanalis istuva konteinerlaeva pärast. Kui see seal ca nädala veel kõhuli istub, siis võivad tarneahelatesse tekkinud tõrked juba päris korraliku hävingu tekitada.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Eks ta ole. Balti börsil on aktsiatega kauplemine kindlasti rahulikum. Volatiilsust sisuliset ei olegi. Oma positsioonidega istun hetkel 8000 dollariga miinuses. Vahepeal keris juba tagasi, aga nüüd paar valusamat päeva jälle olnud.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Cabron. Tagastamine on jah sarnane rohkem lotovõiduga kui investeerimisega. Samamoodi nagu on paljud suured lotovõitjaid lõpuks pankrotis, on paljud maid tagasi saanuid tänaseks oma maade eest saadud raha ära kulutanud. Nullist investeerimist alustades tead rohkem kui raskelt see kõik tuleb ja oled laristamisega ettevaatlikum.

Sain täna tulumaksu tagasi ja otsustasin selle, kui süllekukkunud tulu, ikka investeerimisaltarile paigutada. Lisasin veidi oma lemmikut Ignitist ja uue tulijana on portfellis Šiaulių bankas. Leedu päev. Kuna otsustasin III sambasse regulaarselt raha hakata panema, siis läks natuke ka III sambasse. Ise otse fondidesse ei panusta, las teeb seda minu eest panga indeksfond.

Mu summad on endiselt väikesed, pole midagi kadestada :-) Aga oleks tore kui ka keegi teine saaks minust julgust ise oma raha kuhugi investeerida ja teha oma esimese aktisaostu.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Kinnisvara tagastamine tähendas sisuliselt kah pärimist.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    tea, kas see investeerimise alla läheb, aga kuna tegu kinnisvaraga, siis...

Eestis on kümneid tuhandeid lotovõitjaid. Ei, ma ei mõtle neid, kes Bingo või Viking lotoga võidavad, vaid inimesi, kellele on kinnisvara tagastatud. Piisab ainult, kui su vanavanemad olid EW ajal piisavalt ettevõtlikud ning sa tõmbasid oma võidu seoses sellega, et sündisid nende järeltulijana. Olen kõrvalt näinud väga palju inimesi (enamasti pensionärid), kes ei pea oma elu pärast muretsema ning elavad tagastatud maade müügist - mõned õnneseened, kel õnn omada rendiväärtusega kinnisvara, ei pea isegi müüma, et stabiilne cashflow tagada.

Huvitav on see, et siin ei ole mingit pistmist ettevõtlikkusega, taiplikkusega, töökusega - täislambad said ka tagastatud vara omanikuks. Seetõttu pole ka midagi imestada, kui vahel tulevad uudised, kus vanemal proual pätid tõmbasid 137 000 eurot ära, teisel tehti 50k külma. Puudub oskus süllekukkunud rahaga ümber käia ning kui lisada sellele veel ahnus, ongi õnnetus käes. Muidugi ei ole see alati reegel, paljud õpivad rahakäitlemist.

Õnneks läheb ka omakorda nende pensionäride järeltulijatel, kes pärivad vanurite vara - eeldusel, et vanurid pole kõik hakkama pannud. Seetõttu on ka järgnev generatsioon pisut õnnistatud.
    Aga olgem ausad, inimestel, kes erastamise ajal olid liiga noored või polnud veel sündinud, ei ole seda lendstarti, mis vanematel inimestel. Tuleb ise end üles töötada või siis loota, et pärimisega midagi kukub.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kes iganes see Pauell on, aga las räägib edasi. Mul eile-täna head päevad olnud.
    J-Pow!

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Terve see nädal on perses - Powell räägib iga päev pmst
    Kes iganes see Pauell on, aga las räägib edasi. Mul eile-täna head päevad olnud.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    magasin juba kui reageerisid. tahtsin teada, mis vaibsi täna turult ootame.
    Terve see nädal on perses - Powell räägib iga päev pmst
    Lisatud failid

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ikka. Öiseid investeerimissoovitusi pühapäevaks ma ei teagi praegu
    magasin juba kui reageerisid. tahtsin teada, mis vaibsi täna turult ootame.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kaala oled sa siin?
    Ikka. Öiseid investeerimissoovitusi pühapäevaks ma ei teagi praegu

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    kaala oled sa siin?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Ma proovisin mingi 5x Huobis enda kontot verifitseerida ja andsin lõpuks alla. Nüüd mingitel hiinlastel on vähemalt kõik mu dokumendid olemas. Binance ei pakkunud neid münte mida tahtsin..
    ALGO olemas binance vähemalt. Seepärast küsisin.

Leave a comment:

Working...
X