Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
-
Kontot saab suht alati teha. Teinekord lihtsalt mõned krüpsised pole igale regioonile saada... üldjuhul on see meeriklaste mure.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoot Norras ei saa lihtsalt binance kontot avada? sick if true.
Mingid random, no-name saitidega võib küll probleem tekkida.
Leave a comment:
-
Huvitav oli kuulata Turingi auhinna võitnud Silvio Micali arvamust blockchainist, erinevatest krüptodest ja tema enda loodud Algorandi tagamaid. Algo on detsentraliseeritud matemaatiliselt huvitava lahendusega, kuid ei tea kas see on piisav tõmme, et inimesed sinna sellepärast investeerima hakkaksid? Ma proovisin ise elus esimest korda investeerida mõni nädal tagasi, aga vist Norra aadressilt ei saa paljudes teenusepakkujates kontot avada. Vähemalt nendes mille valikus minu soovitud (Algo, NANO, IOTA) krüptod olid. Kindlasti on mingi workaround sellele..
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpraegu kõne käib ju, millest räägid.
3/18
11:55 a.m. - Speech--Chair Jerome H. Powell
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHomme siis töenäoliselt turg punane, õhtul 7st Powelli köne
Leave a comment:
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustMinu meelest Eestis ei klassifitseeru ükski firma selle alla. Uskuda loomulikult võid. Tallink on veider asi.
Leave a comment:
-
Tallink pole küll finantsasutus aga on maailma üks suuremaid tax-free-kaubamajasid ja tööandja 7000+ inimesele - seega ilmselt tõesti õigustatud ootus/usk, et "too big to fail". See muidugi on pelgalt minu arvamus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma tahan uskuda, et meil on ka miski "nii suur, et ei saa põruda"
Leave a comment:
-
Einoh, siis toimuks ikkagi ju aktsiakapitali suurendamine. Ja seljuhul poleks enam tegemist laenuga. Ilmselt on Tallinkil piisavalt vara, millega laene tagada.
Ma veidi mõtlesin muud, no sisuliselt on kohustuse ehk laenu konverteerimine kapitaliks võimalik küll, aga siis peaks ikkagi midagi väga pekki minema. Enne ilmselt pikendatakse laenu tähtaega.
Leave a comment:
-
Ei peagi olema midagi emiteeritud. Aktsiad loodaks siis, kui conversion clause rakendub.
Aga antud juhul mingit konverteerimisvõimalust ei olnud minu mäletamist mööda teemaks. Laevad läksid pandiks ja kui midagi viltu läheb, siis pannakse need võla katteks müüki.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: