Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHoia raha homseks, öhtul Powelli köne jälle
Mis kell J-Pow laivi lendab?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttõstan seda teemat ettepoole
head,
Leave a comment:
-
Algselt postitas allars Vaata postitustEi kao see Tallink kuskile, see on selge. Kui see jama kunagi läbi saab, hakkab longerojaht täie hooga jälle peale. Pluss riik ise ei lase Tallinkil põhja minna.
Leave a comment:
-
Ei kao see Tallink kuskile, see on selge. Kui see jama kunagi läbi saab, hakkab longerojaht täie hooga jälle peale. Pluss riik ise ei lase Tallinkil põhja minna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma tahan uskuda, et meil on ka miski "nii suur, et ei saa põruda" ettevõte ja praegune olukord möödub ja siis sõidavad laevad nagu hõbenooled edasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustlahe portfell v.a Tallink.
Leave a comment:
-
Kuu algusest olen lükanud eri päevadel:
Tallink 130 eurot (sel hetkel, kui ta piirangute algul korra marumadalal käis)
iShares Digitalisation UCITS ETF 215 eurot (see läheb mul regulaarselt igal kolmapäeval)
Tallinna Sadam 181 eurot (igakuine püsilisandus)
Siauliu Bankas 170 eurot (vaikselt kerkib)
LHV Group 100 eurot (ettevõte paisub nagu pärmi peal, nende majast on sisuliselt selle aasta algusest kaks korrust juurde võetud, kuna töötajaid pole enam kuhugi panna)
Kõik on rohelises, mitte palju, kuid kogu novembrist kogunema hakanud LHV investeerimiskonto näitab kasumit kokku 400 eurot.
eToros panin kuu alguses 50 dollarit BitCoini, siis 80 peal müüsin ja FB peale, nüüd on mingi 88 kokku.
Rikkaks ei saa, aga, noh, ära ka pole miskit kadunud.
Leave a comment:
-
elu ikka selles osas pakub sürpriise, et sipled kuskil pennystockides ülesse-alla, küsid kaalalt head nõu ja siis nüüdseks 100+ jardine volkswagen boomib nagu Hiina EV SPAC steroididel.
õnneks osa sõitu on saanud kaasa sõidetud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkaala, top 3 lotopiletit palun järgmiseks nädalaks, thx ette.
head,
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustUSA turul tõotab hea nädal tulevat. 1.9triljonit dollarit stimuleeritud raha on nüüd inimesteni jõudnud.
Leave a comment:
-
USA turul tõotab hea nädal tulevat. 1.9triljonit dollarit stimuleeritud raha on nüüd inimesteni jõudnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkrt... mul on räige mentaalne blokk sellega, et ostsin ühte stocki madalalt, ootused ja lootused suured... tulid head uudised ka, kõik hästi. stock nädalaga 40% up. Nüüd mõtlen ja tean, et peaks juurde laadima, aga mentaalselt ei suuda vajutada. tinglikult kui ma olemasolevat kogust hoian ja olen bullish, siis mis see reasoning on, et mitte osta juurde? portfelli allokatsiooniteooriatest jumala pohhui, seega see langeb ka ära.
et ega muud ei olegi, tänan tähelepanu eest, loodan, et leian munad läbi kirjutamise ülesse.
Leave a comment:
-
krt... mul on räige mentaalne blokk sellega, et ostsin ühte stocki madalalt, ootused ja lootused suured... tulid head uudised ka, kõik hästi. stock nädalaga 40% up. Nüüd mõtlen ja tean, et peaks juurde laadima, aga mentaalselt ei suuda vajutada. tinglikult kui ma olemasolevat kogust hoian ja olen bullish, siis mis see reasoning on, et mitte osta juurde? portfelli allokatsiooniteooriatest jumala pohhui, seega see langeb ka ära.
et ega muud ei olegi, tänan tähelepanu eest, loodan, et leian munad läbi kirjutamise ülesse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: