Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Täiskuu viimane päev täna härrased, esmaspäeval saab juba rahulikult hingata

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Arvamusliidrid soovitavad AMC-d osta.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Jaanuaris tegin paar head tõmmet USA turul. Kui seda poleks teinud, siis täna ma võibolla ripuks kuskil oksa küljes juba. Samas, kui ma poleks teinud neid edukaid tõmbeid, siis ma poleks teinud ka vol2 üritust ning praegu ei teaks midagi turgude veritsemisest... go figure.
    Portfell @ -25%.
    Äkki liiga suured summad mängus?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Jaanuaris tegin paar head tõmmet USA turul. Kui seda poleks teinud, siis täna ma võibolla ripuks kuskil oksa küljes juba. Samas, kui ma poleks teinud neid edukaid tõmbeid, siis ma poleks teinud ka vol2 üritust ning praegu ei teaks midagi turgude veritsemisest... go figure.
    Portfell @ -25%.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Täna balti turul osteldes sai mõned Ignitise IGN1L aktsiad portfelli lisatud. Hind on omajagu kukkunud sellest ajast kui neid jaanuaris esmakordselt ostetud sai. Üle euro on kukkunud. Samas (eriti) ei põe kuna loodan talle pikas ajaperioodis ikkagi tõusu (Swedi arvates on väärtus 25 euri) ja iga aastaseid normaalseid dividende. Odavalt ongi ju mõistlik osta. Üks languse põhjus võib olla see, et Londoni börsil on Ignitise aktsia hind hetkel mingi 20 euro kandis ja balti börsil on hind ikka veel natuke kõrgem. Hinnagraafikuid võrreldes käivad aktsia hinnad mölemal börsil käsikäes. Eks näis, aga põnev on see aktsiavärk endiselt.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Valus päev eile. Tuleb tänaseks ka vaim valmis panna. Aga plasticuga nõus, et vundamentaalsed näitajad ju ettevõtetel muutunud ei ole. Kuigi langus oli eile erinevatel aktsiatel suhteliselt ühtne, siis mingil hetkel peaksid tekkima erisused.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Noh, siinkohal tahaks öelda, et tasub vähem praeguse hetke hindu vaadata

Ma eeldan, et sul suurem osa rahast kuskil mõistlikus kohas ja vanust ka võrdlemisi vähe. Seega, kui ülespumbatud hind praegusel hetkel kukub, siis küll ta kunagi taas tõuseb.
    mul börsil mugav roll jah, mille kaotamist saab lubada teatava hingevaluga. olen üritanud eesmärgistatult läbi tööaastate tekitada situatsiooni, kus negatiivsete stsenaariumite (töö kaotus, haigus või lihtsalt tunne, et tahaks jalad seinale visata) realiseerumise korral saaksin vähemalt 3-4 aastat olemasolevat elustandardit hoida. Senimaani selle eesmärgi saavutamise nimel tööd teinud, kakrass hakkan sihini jõudma. aktsiate osas olen eesmärgina nüüd hoidnud, et tegutsen vahendite eest, mis oleks u 1 aasta elamiskulu. aga seda aktsiates, mis rohkem busto või robusto, mitte difka aktsiad.

aga jah fundamentaalselt nende päevade või kuude jooksul loomulikult midagi ei muutu nende ettevõtete enda osas. pigem on endal tähtis hoida distsipliini, et kaasa jooksma liigutustega ei hakka, sh mugavustsoonist väljas juurde laduma ei hakka languse korral (kuigi see võib olla +ev tegevus puhtalt rahalises vaates) enda seatud eesmärke eirates.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    nonii, kuna mul suht steroididel portfell, siis tipust kuskil 20% all nüüd nädalaga. õnneks olin vaseliiniga kenasti määritud ja emotsionaalselt valmistunud. nüüd küssa, kas mu toxic shit läheb veel 20-30% alla või oleks aeg warchesti kallale minna ja vaikselt tugioste tegema hakata
    Noh, siinkohal tahaks öelda, et tasub vähem praeguse hetke hindu vaadata

Ma eeldan, et sul suurem osa rahast kuskil mõistlikus kohas ja vanust ka võrdlemisi vähe. Seega, kui ülespumbatud hind praegusel hetkel kukub, siis küll ta kunagi taas tõuseb.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    nonii, kuna mul suht steroididel portfell, siis tipust kuskil 20% all nüüd nädalaga. õnneks olin vaseliiniga kenasti määritud ja emotsionaalselt valmistunud. nüüd küssa, kas mu toxic shit läheb veel 20-30% alla või oleks aeg warchesti kallale minna ja vaikselt tugioste tegema hakata

Leave a comment:

• allars
    replied
    Turg on veripunane, va meemiaktsiad.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Elon Musk ja SEC uurimine DogeCoini pärast on ka paras huumor.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Kasutan ka stocktwitsi, aga nüüd ainult sellel eesmärgil, et saab koostada oma watchlisti ja telefonist on hea lihtne ülevaade, kui äpp avada.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Yahoos on postitusi vähem ja tihti on seal samad inimesed, kes Stocktwitsis lällavad. Aga üldiselt on viisakam jah.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Stockwits on lahe huumori ja läbunurk, kust ridade vahelt lipsab ka mingit infot läbi. Yahoo Finance message boardis veits asjalikumad sönavötud. veits.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    allars, kas kuskil on mingi sait, kus kogutakse igapäevaselt kokku erinevate ekspertide (võibolla ka "ekspertide") ostu-müügisoovitused? Paar aastat tagasi mingi oli, nime ei mäleta, kus huvi pärast paberi peal kuu aja vältel panustasin ekspertide vastu (müügisoovitusi ostsin ja ostusoovitusi shortisin), oli põnev.
    Päris sellist koondsaiti mina kohanud ei ole. Äkki kõige lähem sellele on TipRanks, kus saab vaadata price targeteid, erinevate investorite portfellide sisu, oste, müüke jne. Selleks, et rohkemat infot saada, tuleb muidugi maksta, aga basic versioonist näeb ka üht-teist. Sinna lehele jooksevad muidugi ka ostusoovitused mingil määral kokku.

Silmata võib veel ka nt Motley Fooli ja Seeking Alphat. Ma ise igapäevaselt neid ei külasta. Pigem olen keskendunud hetkel kindlatele aktsiatele ja üritan neid jälgida.

Üks koht, kus pööbel infot jagab, on Stocktwits. Seda jälgin enda aktsiate lõikes suhteliselt igapäevaselt. Eks seal ole ka mõttetut joga, nagu ikka foorumites, chattides, aga siiski leiab aeg-ajalt häid mõtteid/viiteid/linke.

Leave a comment:

Working...
X