Algselt postitas allars
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
-
Kes veidi riskida tahab, siis võib USA börsilt vaadata OTIC-it. Järgnevate päevade jooksul peaks neilt tulema uudis ravimi nimetusega Otividex kolmanda faasi õnnestumise või ebaõnnestumise kohta. Ühel korral nad sellega feilisid, kuid praegu arvatakse, et läbisid kolmanda faasi edukalt. Feili korral kukub aktsia ilmselt 3-4 dollari kanti. Õnnestumise korral julgeks pakkuda, et 10-15 või ka rohkem. Isegi, kui feilivad, poleks see maailmalõpp, sest neil on pipelines veel väärt asju. Seega peaks olema valmis vajadusel ka pikaks minema, kui Otividex feilib. Ilmselt teiste pipelines olevate ravimitega aktsiahind millalgi taastuks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMillest jutt käib?
Minu poja ülikoolifond teinud poole aastaga 20% tõusu. Sama on olnud paari kolme fondiga, mida lihtsalt huvi pärast jälgin. Pole ju kõige halvem tootlus
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMillest jutt käib?
Minu poja ülikoolifond teinud poole aastaga 20% tõusu. Sama on olnud paari kolme fondiga, mida lihtsalt huvi pärast jälgin. Pole ju kõige halvem tootlus
Leave a comment:
-
Tuleva on teinud meie pensionisammastele korraliku revolutsiooni. Täna sain reklaami, et III samba Swedi V100 indeks on jooksvate tasudega 0.40%. Sellise tasuga võiks juba mingi summaga sinna ka panustada. Miinuseks piirangud, et enne 55 aastat ei saa välja võtta ja kui tahad kolida teise panka siis võtavad 1% endale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustOstsin jaanuari alguses coopi aktsiad ja selle ajaga on tõus olnud 47%, ulme.
Leave a comment:
-
Eesti inimene on ikka tuumausku - Fermi Energia tahtis kaasata Funderbeamis 500k-2M, aga hetkel märgitud juba üle 4M-i.
Ma ikka väga kahtlen, et kas see jaam kunagi ehitatud saab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustJah. Ise mõtlesin ka, et Tallinna Börsil actionit ei saa, aga Coop on äge praegu. See hoiab portfellis asju plussis, samal ajal kui Ameerikamaal toimuvad mingid huvitavad kõikumised.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustOstsin jaanuari alguses coopi aktsiad ja selle ajaga on tõus olnud 47%, ulme.
Leave a comment:
-
Ostsin jaanuari alguses coopi aktsiad ja selle ajaga on tõus olnud 47%, ulme.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJääb ajalukku kui seltskond, kes tegi löputu ja piiramatu lühikeseks ostmisele löpu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas risto Vaata postitustPeale müüki ongi normaalne et raha nii kaua kontole tuleb?
Nàitab “tulevased laekumised” juba 24h+
Leave a comment:
-
Peale müüki ongi normaalne et raha nii kaua kontole tuleb?
Nàitab “tulevased laekumised” juba 24h+
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: